ورزشگاه حافظیه میزبان دیدارهای خانگی فجر سپاسی و برق جدید
دیدارهای خانگی تیم های فجر سپاسی و برق جدید در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس هیات فوتبال فارس گفت: ورزشگاه حافظیه آماده میزبانی از تیمهای شیرازی است و قرار است این تیم ها دو یا سه ماه در این ورزشگاه
بازی کنند و بعد از آن ورزشگاه 50 هزار نفری پارس آماده و بازی این دو
تیم به آنجا منتقل خواهد شد.
غلامعلی هنرپیشه در خصوص مخالفت سازمان لیگ با برگزاری دیدار تیمهای فجرسپاسی و برق جدید فارس در ورزشگاه حافظیه و امکان برگزاری دیدارهای خانگی این تیمها در خارج از شهر شیراز افزود: زمین ورزشگاه حافظیه مشکل داشت که برطرف شده است و من سه هفته پیش از سازمان لیگ درخواست کردم تا از ورزشگاه بازدید کنند.
رییس هیات فوتبال فارس گفت: ابتدا تیمها درخواست دادند بازیهای آنها در ورزشگاه دستغیب برگزار شود اما سازمان لیگ اعلام کرد این ورزشگاه شرایط برگزاری دیدارهای لیگ دسته اول را ندارد بنابراین بعد از آن ورزشگاه حافظیه مدنظر است که آنجا هم چمنش شرایط خوبی نداشت اما با کارهایی که انجام شده به حدی رسیده که بازیها در آن ورزشگاه برگزار شود.
هنرپیشه تصریح کرد: به احتمال زیاد مسوولان سازمان لیگ روز شنبه مجدد به ورزشگاه حافظیه میآیند و دوباره از چمن ورزشگاه بازدید میکنند و شرایط را با سه هفته گذشته مقایسه خواهند کرد.