• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
مونسان

موزه‌ها قهرمانان را زنده نگه می‌دارند

تالار مشاهیر ورزش ایران با حضور آقایان دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان افتتاح و از تندیس شش قهرمان ورزشی کشور نیز رونمایی شد.

موزه‌ها قهرمانان را زنده نگه می‌دارندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی؛ در این مراسم که آقایان سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، پیروز حناچی شهردار تهران، جمعی از پیشکسوتان ورزش، تعدادی از قهرمانان ورزشی، رؤسای فدارسیون‌های مختلف و مردم حضور داشتند، تندیس آقایان محمدمهدی یعقوبی، محمدابراهیم سیف‌پور، امامعلی حبیبی، علی میرزایی، محمود ملاقاسمی و زنده‌یاد سیامند رحمان همزمان با افتتاح تالار مشاهیر ورزش کشور، رونمایی شد.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است هر ماه از تندیس ۶ قهرمان ورزشی کشور در این تالار رونمایی شود که تا فروردین ۱۴۰۰، تعداد تندیس‌ها در این تالار به ۶۶ تندیس خواهد رسید.
آقای دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این مراسم در سخنانی با قدردانی از فعالان و دست‌اندرکاران احداث موزه ورزش و تالار مشاهیر ورزشی ایران، گفت: از آقای صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و آقای سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان برای این اقدام ارزشمند یعنی افتتاح موزه و تجلیل از چهره‌های ماندگار ورزشی کشور تشکر و قدردانی می‌کنم، زیرا یک کار ارزشمند به‌حساب می‌آید.
او افزود: در همه جوامع، افرادی بودند که با تلاش و گذشت از خود برای ملت و جامعه افتخارآفرینی کردند. عده‌ای در صحنه صیانت از کشور جان دادند و ایثارگری کردند تا هم وطن و هم هویت تاریخی کشور بماند.
آقای دکتر مونسان عنوان کرد: عده‌ای در حوزه ادبیات ماندگار شدند، عده‌ای در حوزه علم و دانش، عده‌ای در حوزه هنر نقش‌آفرینی کردند و ماندگار شدند و عده‌ای نیز در حوزه ورزش با تلاش و از خودگذشتی خود ماندگار شدند، ضمن این که با قهرمانی خود در عرصه‌های بین‌المللی دل ملت را شاد کردند خود نیز به‌عنوان چهره‌های قهرمان ورزش کشور شناخته می‌شوند.

هویت تاریخی ایران در صدر دنیا است
او افزود: کشور ما با هویت تاریخی غنی، در صدر کشور‌های دنیا است که در تاریخ بشری می‌درخشد و بزرگترین افتخار ما نیز همین تاریخ غنی است. در این سرزمین مفاخر بسیار زیادی داریم که باید حفظ شوند و یاد و اقدامات ارزشمند آن‌ها صیانت شود.
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باید کاری کنیم تا این چهره‌ها ماندگار شوند. حداقل کاری که می‌توانیم برای این چهره‌ها انجام دهیم این است که یاد آن‌ها را زنده نگهداریم و به نسل‌های آینده منتقل کنیم. در همه جای دنیا بهترین مکان‌هایی که این وظیفه مهم را انجام داده و این نقش را دارند، موزه‌ها هستند؛ از این رو به‌طور حتم موزه یک محل ثابت و صامت نیست بلکه محلی است که جان دارد و بازگو کننده هویت تاریخی و ارزش‌های یک جامعه و افراد آن است.
او در ادامه عنوان کرد: در حقیقت موزه‌ها، محل‌هایی هستند که بیم و امید در آن وجود دارد و سیر تاریخی و نقش ملت را برای پیشرفت نشان می‌دهند بنابراین به طور کامل مشخص است که موزه‌ها نباید یک محل ثابت باشند و همواره باید بروزرسانی شوند.
آقای دکتر مونسان گفت: در همه جای دنیا موزه‌ها اهمیت دارند و خوشبختانه امروز نیز شاهد افتتاح موزه ورزش و تالار مشاهیر ورزش هستیم، با همت این بخش مغفول در کشور ایجاد شده و افتخارآفرینی‌های زیادی که در حوزه ورزش و در مسابقات مختلف وجود دارد از یادمان نخواهد رفت.
او به تلاش و از خودگذشتی چهره‌های ورزشی در میادین مختلف اشاره کرد و گفت: هرگز از یادمان نمی‌رود که برخی از ورزشکاران با وجود مصدومیت و آسیب‌دیدگی در میادین ورزشی به خوبی نقش‌آفرینی کردند و با تلاش‌های خود دل ملت را شاد کردند. شاید هیچ چیزی به اندازه برنده شدن یک ورزشکار در عرصه‌های بین‌المللی مردم را نمی‌تواند شاد کند.

فعالیت ۷۰۰ موزه در کشور
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه اعلام کرد: تعداد موزه‌های کشور تا چند سال پیش ۴۰۰ موزه بود، اما اکنون به ۷۰۰ موزه رسیده است. نکته حائز اهمیت این است که شاهد ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری آن‌ها و نیز اقبال جوانان به حوزه موزه‌داری کشور هستیم.
او افزود: موزه‌های مختلف با موضوعات متنوع در کشور داریم که شایسته این مردم عزیز است و این موزه نیز که روایتگر تاریخ ورزش کشور است به افتخارات موزه‌ای کشور اضافه شده است.
آقای دکتر مونسان خاطرنشان کرد: در طول سال‌های مختلف شاهد فعالیت مدیران پرتلاش در حوزه ورزش نیز بودیم، پیشنهاد من این است که بخشی را در این موزه به تلاش‌ها و زحمات مدیران حوزه ورزش در ادوار مختلف اختصاص دهیم.

قدردانی وزیر ورزش از همکاری وزارت میراث‌فرهنگی
آقای مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان نیز در این مراسم در سخنانی با قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای راه‌اندازی موزه ورزش گفت: اگر همکاری‌های این وزارتخانه نبود این کار به به نتیجه نمی‌رسید.
او با اشاره به رونمایی از تندیس قهرمانان ورزشی کشور، ادامه داد: این اقدام ارزشمندی است که می‌تواند تاریخ ورزش ایران را روایت کرده و در اذهان نگه دارد.
آقای پیروز حناچی شهردار تهران نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های وزارت ورزش و جوانان و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: «خوشبختانه قدم بزرگی برداشته شده که می‌تواند به صیانت از تاریخ ورزش کشور کمک کند و به‌طور حتم در آینده نیز اسناد و موضوعات جدیدی به این موزه و تالار اضافه خواهد شد.
او به ورزش زورخانه‌ای به‌عنوان ورزش اصیل ایرانی اشاره کرد و افزود: این ورزش ریشه ایرانی دارد و خاستگاه آن در ایران‌زمین است، با توجه به اهمیت این ورزش شهرداری تهران آمادگی خود را برای توسعه و تقویت آن اعلام می‌کند.

کمک موزه‌ها به جلوگیری از گسست فرهنگی
آقای سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک نیز در سخنانی در این مراسم گفت: امروزه با یک دغدغه مهم به نام گسست فرهنگی روبه‌رو هستیم و ضرورت دارد تا نسل امروز و نسل‌های آینده با مفاخر و افتخارات ملی کشور در حوزه‌های گوناگون آشنا شوند.
او افزود: این مکان و این تندیس‌ها می‌تواند به جلوگیری از گسست فرهنگی کمک کند و باعث آشنایی هرچه بیشتر نسل‌های آینده با افتخارات حوزه ورزش شود.
آقای صالحی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که در هر جامعه اهمیت دارد، هویت تاریخی آن است. موزه نماد هویت یک ملت است. افرادی که می‌خواهند با گذشته و هویت تاریخی ورزش ایران آشنا شوند، می‌توانند به این موزه مراجعه کنند.
در پایان این مراسم، تندیس‌های شش قهرمان ورزشی کشور با حضور تعدادی از آن‌ها و نیز اعضای خانواده در محل تالار مشاهیر ورزش ایران رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)