برداشت نوبرانه خارَک و رطب در خنج
برداشت خارک و رطب در شهرستان خنج آغاز شد .

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون باغبانی مدریریت جهاد کشاورزی خنج گفـت: کار برداشت خارک و رطب نوبرانه از دو هزار و ۷۰۰ هکتار از نخلستانهای شهرستان خنج در جنوب فارس آغاز شده و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
محسن فیل وندی افزود:در شهرستان خنج افزون بر ۳۵ واریته خرما وجود دارد که ارقام هلیلهای، شاهانی، مجول، خاصهای، برهی و شاهانی از بهترین ارقام رطب وخارک است .
وی افزود: در خنج سالانه افزون بر ۱۶ هزارتن خرما تولید و به بازار مصرف عرضه میشود