• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۸۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
اقتصادی » صنعت
رزم حسینی در حاشیه پنجمین کنفرانس مدیریت صنعتی

بانک مرکزی خریدار بخش زیادی از طلای داخلی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانک مرکزی هم اکنون خریدار بخش زیادی از طلای ساخت داخل است و این خرید، براساس درخواست و علاقه مندی بانک مرکزی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، آقای علیرضا رزم حسینی در حاشیه پنجمین کنفرانس مدیریت صنعتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که از تولیدکنندگان داخلی طلا، حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد، افزود: بانک مرکزی براساس درخواست خود، علاقه‌مند بود که طلا‌های داخلی را به قیمت جهانی خریداری کند که هم اکنون این اتفاق افتاده و تولیدکنندگان داخلی بخشی از طلای تولیدی را به بانک مرکزی می‌فروشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی اضافه کرد: معادن طلای خوبی در کشور داریم و تولید داخلی طلا نیز در حال افزایش است البته تا پیش از این، تولیدات داخلی طلا صادر می‌شد در حالی که طلا پشتوانه قوی برای پول ملی است از این رو بانک مرکزی به خرید طلای داخلی اقدام کرد.

وزیر صمت درباره آخرین وضع سامانه انبار‌ها گفت: هم اکنون بیش از ۵۵۰ هزار انبار در سراسر کشور در سامانه جامع تجارت فعال است و کالا‌هایی که از بنادر و گمرکات ترخیص می‌شود در انبار‌های مجاز ثبت شده در سامانه جامع تجارت نگهداری می‌شود اگر چه اتصال سامانه انبار‌ها به سامانه جامع تجارت، اتفاق جدیدی است، اما هر روز تکمیل‌تر می‌شود و با تکمیل شدن این روند شاهد تجارت مدرن در ایران خواهیم بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رزم حسینی درباره قیمت گذاری مرغ و تخم مرغ نیز افزود: وزارت خانه‌ها براساس تخصص خود پیشنهاد‌های خود را در ستاد تنظیم بازار ارائه می‌کنند از جمله وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد‌های خود را درباره قیمت مرغ و تخم مرغ به ستاد ارائه کرد که با بررسی‌های لازم، این پیشنهادات تصویب می‌شود البته درباره مرغ و تخم مرغ در هفته اخیر ثبات نسبی ایجاد شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان این که بیماری کرونا باعث شد تا شبکه توزیع کشور به صورت مجازی فعال‌تر شود، گفت: هم اکنون بخشی از کالا‌ها توسط شبکه مجازی در دسترس مردم قرار می‌گیرد در این بین، ماموریت اصلی وزارت صمت تامین کالا یعنی عرضه مناسب و به موقع کالا در بازار است که شبکه مجازی توزیع در این باره کمک کننده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رزم حسینی افزود: بخشی از تامین کالا از طریق واردات انجام می‌شود که براساس ضوابط و مقررات، وارد کنندگان اجازه دارند کالای مورد نیاز کشور را وارد کنند در این مسیر اتفاقات خوبی رخ داده که از جمله آن مصوبه اخیر دولت در مجاز کردن صادرکنندگان به واردات از محل ارز حاصل از صادرات است. در این فرآیند صادرکنندگان کالا‌های مورد نیاز مردم را براساس فهرستی که وزارت صمت وارد کرده اعلام می‌کنند که البته از این مصوبه، دولت اقبال بسیار خوبی صورت گرفته است.

وی با بیان این که صادرکنندگان علاوه بر واردات در مقابل ارز حاصل از صادرات، می‌توانند ارز حاصل از صادرات را در سامانه نیما نیز عرضه کنند، گفت: کسانی که ارز متقاضی، دارند و علاقه‌مند به فعالیت به تجارت داخلی هستند نیز می‌توانند از این بخشنامه دولت استفاده کنند که البته مولفه آن در سامانه جامع تجارت فعال شده است.

وزیر صمت افزود: این اقدامات در هماهنگی بسیار خوب با بانک مرکزی صورت گرفته البته ممکن است در بخشنامه اخیر بانک مرکزی نیز اصلاحاتی صورت گیرد تا روند ترخیص کالا‌ها و رفع تعهد ارزی روان‌تر شود. ضمن این که قرار نیست دیگر صادرکنندگان پرونده قضائی داشته باشند بلکه باید یا ارز خود را صرف واردات کنند و یا این که آن را در سامانه نیما عرضه کنند.

وی گفت: البته صادرکنندگانی که به دستگاه قضائی معرفی شوند پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)