• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۱۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
سیاسی » دولت

رونمایی از طرح امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط پرداخت کنندگان

در مراسمی با حضور سرپرست ریاست جمهوری، از طرح «امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط پرداخت کنندگان (مؤدیان)» به صورت رسمی رونمایی شد.

رونمایی از طرح امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط پرداخت کنندگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد، پس از استماع توضیحات کارشناسی درباره این طرح که بر اساس آن مؤدیان مالیاتی می‌توانند به صورت الکترونیکی محل هزینه کرد مالیات خود را در پروژه‌های «ملی» و «استانی» مشخص کنند، سرپرست ریاست جمهوری با تقدیر از اجرا کنندگان این طرح گفت: «نرم افزاری کردن خدمات دولت» از مهمترین موضوعات مورد توجه رئیس جمهور شهید و جزو راهبرد‌ها و تدابیر جدی ایشان بود.

مخبر ادامه داد: دلیل این پیگیری و تاکید هم آن بود که با شعار عدالت و مبارزه با فساد و ایجاد رضایت مندی برای مردم مطابقت داشت، ضمن آنکه، دولت الکترونیک از بسیاری از مسائل منفی جلوگیری کرده و حجم عظیمی از پیشرفت‌ها را به دنبال دارد.

او افزود: در بحث زیرساخت‌ها یکی از دستگاه‌های موفق در زمینه نرم افزاری کردن و ایجاد سامانه و خدمت رسانی نرم افزاری در کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و خصوصا سازمان امور مالیاتی است که امروز با اجرای این طرح به وضوح شاهد آن هستیم.

مخبر گفت: در مسیر اجرای این طرح، سازمان برنامه و بودجه کشور حقیقتا همکاری بسیار خوبی داشته است که اجرای آن دو وجه مورد توجه دولت شهید رئیسی به هدف رسیده است. 

سرپرست ریاست جمهوری درباره این دو وجه نیز گفت: وجه اول به صورت مصداقی، مشارکت و دخالت دادن مردم در حل مشکلات است که مردم در نظام اسلامی که مبتنی بر مشارکت است خودشان را در همه امور دخیل بدانند، در طول تاریخ مردم ایران همواره به دنبال کار خیر بوده‌اند و با اجرای این طرح انگیزه‌های دینی و اعتقادی مردم در زمینه محرومیت زدایی و خدمت به دیگران، مورد توجه قرار گرفته است.

او در ادامه گفت: دومین وجه آن است که این کار، الگوسازی بشمار میرود و باعث می‌شود رضایت مردم و انگیزه آنها برای پرداخت مالیات و احساس مشارکت، در بین افراد جامعه افزایش یابد.
مخبر در ادامه از سرعت عمل در اجرای این طرح که از ۱۳ تیرماه، مصوبه آن ابلاغ شده است تشکر کرد.

وزیر اقتصاد و دارایی نیز در ابتدای این جلسه در توضیحاتی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ با تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردمی، تحقق شعار سال در دستور کار دولت قرار گرفت گفت: یکی از موارد مهم تحقق مشارکت مردمی، در حوزه تخصیص درآمد‌های مالیاتی به پروژه‌های نیازمند بودجه نمود پیدا کرد که برای فعالان اقتصادی، انگیزه بخش بوده و باعث می‌شود آنها احساس کنند که می‌توانند در مسیر خدمات دولت و اولویت‌های منطقه‌ای و استانی نقش آفرینی کنند.

او افزود: این طرح با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، خزانه داری کل و سازمان امور مالیاتی کشور با کار کارشناسی و دقت بسیار، طراحی و عملیاتی شده و تمام اتصالات شبکه‌ای آن فراهم شد و این مصوبه که ۱۳ تیر ماه از سوی سرپرست ریاست جمهوری ابلاغ شده بود از ۱۶ تیر ماه آماده اجرا شد. 

خاندوزی ادامه داد: امروز در شرایطی این طرح به صورت رسمی رونمایی می‌شود که تنها دو هفته از ابلاغ رسمی آن گذشته و در طی این مدت، ۱۴۲ پروژه در استان‌های مختلف کشور؛ به انتخاب مودیان به صورت کامل تأمین مالی شده و انشالله پروژه‌های باقیمانده نیز تا آخر سال تأمین مالی خواهد شد.

او در توضیح این طرح گفت: مؤدیان می‌توانند هنگام پرداخت مالیات انتخاب کنند که مالیاتی که می‌پردازند در کدام طرح و حتی در کدام استان هزینه شود.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در این جلسه گفت: نکته مهم و قابل ذکر درباره طرح «امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط پرداخت کنندگان (مودیان)» این است که یک طرح تکلیفی نبود بلکه یک طرح ابتکاری بود که تبدیل به مصوبه دولت شد. 

رئیس سازمان امور مالیاتی نیز در این جلسه در توضیحی درباره درآمد‌های وصولی در دولت شهید رئیسی و پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه وصول مالیات، عوارض و مطالبات و کسب رضایت مؤدیان گفت: در سال ۱۴۰۲ در حالی که وصول مالیاتی ۷۵۰ همت در بودجه تعیین شده بود، ۸۱۰ همت وصول مالیات صورت گرفت که جمع آن با احتساب وصول عوارض و مطالبات دولت به ۱۰۳۵ همت می‌رسد. 

او افزود: در اجرای طرح «امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط پرداخت کنندگان (مؤدیان)» سازمان برنامه و بودجه، اسامی طرح‌های ناتمام ملی و استانی اولویت دار در حوزه‌های آموزش، سلامت و رفاه اجتماعی و ... که پروژه‌های احداثی و دارای مجوز بوده و حداکثر منافع عمومی را تأمین کرده و تا اخر سال به پایان می‌رسند را معرفی کرد، اکنون مؤدیان می‌توانند با انتخاب آنها در این طرح‌ها مشارکت داشته و دین خود را به کشور و حتی استان خود ادا کنند. در این طرح ۱۹۰۰ پروژه با اعتبار ۱۲ همت به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام شد که در همین مدت کوتاه از اجرایی شدن طرح، ۳۲۱ پروژه ملی و ۱۲۸۱ پروژه استانی – جمعاً ۱۶۰۲ پروژه - از بین ۱۹۱۵ پروژه معرفی شده، از سوی مؤدیان انتخاب و ۱۴۲ پروژه نیز به طور کامل تأمین اعتبار شده است.

رئیس سازمان امور مالیاتی به عنوان نمونه به پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: از ۹۶ پروژه پیشنهادی این استان تا کنون ۱۵ پروژه به طور کامل تأمین اعتبار شده است. همچنین از ۱۵۴ پروژه استان گیلان تاکنون اعتیار ۲۱ پروژه به طور کامل تأمین شده است. 

پایان بخش این جلسه، آغاز به کار رسمی این طرح با دستور سرپرست ریاست جمهوری بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)