• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۴۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
اقتصادی » صنعت

ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی ماموریت سازمان شهرک‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ماموریت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی است.

وزیر صمت: ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی ماموریت سازمان شهرک‌ها
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت صمت؛ سیدمحمد اتابک در مراسم معارفه رضا انصاری مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و یونس الستی معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های این وزارتخانه با اشاره به اینکه برای انتخاب مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، کارنامه ۵ نفر را بررسی کرده و حتی سه مرتبه با آقای رضا انصاری مذاکره کرده است، گفت: ماموریت آقای انصاری ایجاد زنجیره ارزش در شهرک‌های صنعتی است.
 
وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر در شهرک‌ها شرایطی ایجاد شده که قابلیت جذب منابع انسانی را ندارد، افزود: تشکیلات ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی، یا تبدیل به زمین فروشی شده و یا تبدیل به رشته فعالیت‌هایی شده که در موقع شروع مشخص بود که نتیجه ندارد، در مجموع آمدیم اشتغال‌زایی کنیم، مستمری‌بگیر ایجاد کردیم.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از این مشکلات در دوره مقیمی بر طرف شد و ادامه آن باید در دوره آقای انصاری شکل بگیرد، ادامه داد: اگر از هرچیزی بیش از حد خودش ایجاد کنیم، گرفتار می‌شویم. در این زمینه باید تعداد شهرک‌ها و واحد‌های صنعتی خود را با سایر شرکت‌های صنعتی مقایسه کنیم. در مجموع باید متقاضیان تفکیک شوند که متقاضی زمین هستند یا صنعت. 
 
اتابک گفت: مدیران جدید وزارتخانه می‌بایست سازمان زیرمجموعه‌شان را با شاخص‌های تعریف شده، جلو ببرند و در این مسیر به سمتی حرکت کنند که این شاخص‌ها، برای کشور سبب خیر و برکت شود.
 
وزیر صمت در خصوص بحث معاونت منابع و منابع انسانی گفت: شرکت‌های خارجی مانند سازمان‌های داخلی ما عمل نمی‌کنند. آنها به‌جای اینکه ابتدا از میزان سود و زیان خود با سهامداران سخن بگویند، توانایی‌ها و ظرفیت‌های تشکیلاتی و منابع انسانی خود را تشریح می‌کنند، زیرا در نهایت، منابع انسانی، نقاط قوت این شرکت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به حساب می‌آید.
 
آقای اتابک افزود: در وزارت صمت، به این جمع‌بندی رسیده ام که نگاه‌مان را باید به دارایی‌های داخل وزارتخانه معطوف کرده و از دارایی‌هایی که نظام برای آنها هزینه داده است، بهره‌مند شویم.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای انتخاب معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارتخانه، عملکرد و کارنامه ۴ گزینه را بررسی کرده است، افزود: امروز در زمینه صنعت و اقتصاد و شاید همه زمینه‌ها، فرصت سعی و خطا نداریم، زیرا اقدامات ایجادی، نیاز به کسانی دارد که هم ساختار و هم کار را می‌شناسند که اگر این دو موضوع را بشناسند، می‌توانند در این شرایط، سازمان را به سرمنزل برسانند.
 
وی با اشاره به اینکه در معاونت توسعه مدیریت منابع، نیاز به متعادل‌سازی است گفت: یکی از اهداف‌مان در این زمینه، متعادل‌سازی در مورد همکاران درون سازمان است که با حمایت کامل بنده روبرو خواهد بود.
 
اتابک اضافه کرد: در این زمینه دنبال آن هستم که ابتدا از نیرو‌های انسانی بدنه وزارتخانه بهره ببریم و اگر نیروی مد نظر نبود، از خارج از سازمان نیرو‌های دارای اهلیت جذب و استفاده شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)