• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۵۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
خوزستان » اجتماعی

اجرای ۶۰۰ برنامه با محوریت محرومیت‌زدایی در ۴ شهر خوزستان

به مناسبت هفته بسیج، ۶۰۰ برنامه در ۴ شهرستان استان خوزستان با محوریت فرهنگی و اجتماعی، سازندگی و محرومیت‌زدایی، دفاعی و امنیتی و سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار می‌شود.

اجرای ۶۰۰ برنامه با محوریت محرومیت‌زدایی در ۴ شهر خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حدود ۶۰۰ برنامه در شهرستان‌های ایذه، لالی، مسجدسلیمان و کارون با محوریت برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، سازندگی و محرومیت‌زدایی، دفاعی و امنیتی و سبک زندگی ایرانی اسلامی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار اکبر میرنام، فرمانده سپاه ایذه با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: در این هفته ۱۹۰ برنامه در سطح حوزه‌ها، پایگاه‌های مقاومت و مساجد شهرستان پیش بینی شده است که شرکت بسیجیان در رزمایش ۶۰ هزار نفری الی بیت المقدس، اجتماع بزرگ بسیجیان در روز پنجم آذرماه، حضور گروه‌های جهادی در روستا‌ها و مناطق هدف، برگزاری پنج یادواره شهدای محلات، دیدار با امام جمعه و تجلیل از خانواده معظم شهدا، دیدار با فرماندهان موفق پایگاه‌ها و تقدیر از بسیجیان حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت موفق، از مهم‌ترین برنامه‌های ایام هفته بسیج در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی به اجرای برنامه‌های طرح صالحین با محوریت جهاد تبیین در مساجد و محلات اشاره کرد و افزود: انتظار می‌رود با توجه به جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان قسم خورده نظام، نیرو‌های بسیج نیز روز به روز بر بصیرت و توانمندی‌های خود بیفزایند.

برگزاری ۱۰۰ برنامه در هفته بسیج در مسجدسلیمان

سرهنگ پاسدار سیدمهدی میرسالاری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مسجدسلیمان از برگزاری ۱۰۰ عنوان برنامه در هفته بسیج در این شهرستان خبر داد و ادامه داد: این برنامه‌ها توسط حوزه و پایگاه‌های بسیج مساجد و محلات و رده‌های اقشاری برگزار می‌شود.

وی افزود: باوجود تحریم‌های ظالمانه، فتنه‌گری‌ها و دشمنی‌ها در طول ۴۵ سال انقلاب اسلامی، این نظام مقدس توانست با تفکر بسیجی به پیشرفت‌های متعددی در عرصه‌های مختلف دست پیدا کند.

سرهنگ پاسدار میرسالاری ادامه داد: همواره هدف دشمنان انقلاب اسلامی ناامید کردن مردم از کارآمدی نظام است، اما نیرو‌های مقاومت بسیج در تمامی سطوح کشور این توطئه‌ها را خنثی کردند.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج اضافه کرد: برنامه‌های تدوین شده در این هفته در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، سازندگی و محرومیت‌زدایی، دفاعی امنیتی و سبک زندگی ایرانی اسلامی پیش بینی شده است.

۱۱۸ برنامه فرهنگی و هنری در لالی

سرهنگ پاسدار عباس امیدی‌فر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لالی نیز در خصوص برگزاری برنامه‌های هفته بسیج در این شهرستان گفت: ۱۱۸ برنامه فرهنگی و هنری، ارتقای سطح امنیتی و جشنواره‌های متنوع در سطح شهرستان لالی برگزار می‌شود.

۱۷۵ برنامه فرهنگی، اجتماعی و محرومیت‌زدایی در کارون

سرهنگ پاسدار احمد حمدی‌صخری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کارون می‌گوید: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده بیش از ۱۷۵ برنامه فرهنگی و اجتماعی و محرومیت زدایی و ۲۵ برنامه شاخص و محوری در این هفته برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت بسیج همگانی، خاطرنشان کرد: بسیج میراث مبارک امام خمینی (ره) است که ریشه آن در ایران و شاخ و برگ آن امروز در سایر کشور‌ها سایه انداخته است.

سرهنگ پاسدار حمدی‌صخری تحقق آرمان‌های امام و رهبری، دشمن ستیزی و سلامت انقلاب اسلامی را از برکات بسیج برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری برنامه‌های متنوع و رزمایش‌های بزرگ، روز به روز بر انسجام و سطح آمادگی نیرو‌های بسیج افزوده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)