• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
سیاسی » عمومی
آملی لاریجانی:

نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حمایت از طرح «کالا برگ» تاکید کرد: نتیجه تلاش برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی باید «سر سفره مردم» دیده شود.

نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی از ابتدای آتش‌بس مکررا به شهر غزه تجاوز کرده و تعداد زیادی از مردم مسلمان و مومن را به شهادت رسانده است. اعلام شدت عمل در حملات جدید بعد از آتش‌بس ادامه جنایاتی است که رژیم صهیونیستی در طول دو سال گذشته علیه ملت مظلوم غزه اعمال کرده است.

وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در جنایات دو سال گذشته علیه مردم غزه از همه حدود انسانی و اخلاقی عبور کرده است، اظهار کرد: ترامپ با حضور در منطقه شوی تبلیغاتی برگزار و لباس صلح به تن کرد تا نمایشی برای فریبکاری بزرگ برگزار کند، اما در عمل از انعقاد قرار داد آتش‌بس تا امروز تعداد زیادی از مسلمانان غزه به شهادت رسیده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تاسف از سکوت نظام بین‌الملل در قبال شهادت بیش از ۶۰ هزار فلسطینی در غزه و استفاده از ابزار گرسنگی برای شکنجه چند میلیون نفر در غزه، یادآور شد: برای ملت‌های جهان اثبات شد که ادعای حمایت از حقوق بشر فقط لغلغه زبان مقامات اروپایی و آمریکایی است. حمایت آمریکا و اروپا از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اثبات کرد نظام بین‌المللی که از سوی غرب ترویج می‌شود نظام زور و قلدرمآبی است. ادعا ترامپ مبنی بر اینکه «ما صلح را با زور اعمال می‌کنیم»، دروغی بیش نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ملت‌های آزاده جهان امروز دریافته‌اند هم‌افزایی در قدرت و اقتدار تنها راهکار دستیابی به امنیت و استقلال است و عملا نمی‌توان هیچ اتکایی به قدرت‌های استکباری داشت.

آملی لاریجانی با انتقاد از اخراج استادان برخی دانشگاه‌های آمریکا به دلیل حمایت از ملت فلسطین این اقدام را نمونه بارز وارونگی ارزش‌های انسانی خواند و اظهار کرد: کشور‌های اروپایی و امریکا درحالی معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی را به اتهام یهودی‌ستیزی دستگیر و زندانی می‌کنند که در برابر توهین به پیامبر اسلام و قرآن که کتاب آسمانی چند میلیارد مسلمان است، سکوت کرده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جنگ‌افروزی ترامپ در آمریکای لاتین، تصریح کرد: آمریکا نمی‌تواند دولت‌های مستقل را تحمل کند و با اعمال زور به ملت‌ها به دنبال روی‌کارآوردن دولت‌هایی است که دست سرمایه‌داران آمریکایی را در غارت منابع نفتی، معادن و ثروت ملی کشور‌های مستقل باز بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش تنها راه فائق آمدن بر مشکلات ناشی از تشدید تحریم‌ها و مقابله با قلدرمآبی آمریکا را افزایش قدرت و اقتدار ایران از طریق هم‌افزایی روسای قوای سه‌گانه و همراهی با مردم خواند و بر آمادگی مجمع تشخیص مصلحت و هیئت عالی نظارت برای کمک به دولت در راستای حل مشکلات معیشتی مردم و رفع موانع اقتصادی کشور تاکید کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دشمنان معیشت مردم را هدف قرارداده‌اند، گفت: باید همه تلاش دولت، مجلس و قوه قضائیه بر حل مشکلات معیشتی مردم معطوف باشد.

وی با قدردانی از تلاش‌های دولت برای کنترل تورم و حل مشکلات معیشتی، تصریح کرد: باید نتیجه تلاش‌های دولت و قوا برای حل مشکلات معیشتی «سر سفره مردم» ظهور و بروز داشته باشد.

آملی لاریجانی با حمایت از طرح توزیع «کالابرگ» گفت: این طرح حتی به صورت موقتی و ضربتی باید در راستای ایجاد ثبات در بازار و آرامش در خانه‌های مردم، اجرایی شود تا مردم اطمینان پیدا کنند که بخشی از ضرورت‌های زندگی آنها توسط دولت تامین می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)