• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
گیلان » اقتصادی

نخستین نمایشگاه اگروفود در گیلان برگزار می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: نمایشگاه محصولات کشاورزی ، مواد غذایی ، آشامیدنی ، صنایع بسته بندی و فرآوری اگروفود در رشت برگزار می‌شود.

اولین نمایشگاه اگروفود در گیلان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، صالح محمدی از برگزاری اولین نمایشگاه گیلان اگروفود در حاشیه اجلاس استانداران حاشیه دریای خزر خبر داد و گفت: نمایشگاه محصولات کشاورزی، مواد غذایی، آشامیدنی، صنایع بسته بندی و فرآوری اگروفود ۲۷ تا ۳۰ آبان سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان در رشت برگزار می‌شود.
وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی در کشور به ویژه گیلان، افزود: شرایط مساعد برای گیلان برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مواد غذایی و محصولات کشاورزی فراهم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان محصولات کشاورزی و مواد غذایی را دارای بالاترین فراوانی در صادرات غیرنفتی دانست و گفت: گیلان استعداد ایجاد کریدور صادراتی محصولات کشاورزی و مواد غذایی به کشور‌های حوزه «CIS» را دارد.
محمدی گیلان را دروازه تجارت با کشور‌های حاشیه دریای خزر و اوراسیا دانست و تاکید کرد: گیلان به لحاظ برخورداری از مرز‌های دریایی، زمینی، ریلی و هوایی می‌تواند پایگاهی برای تجار و بازرگانان کشور‌های حاشیه دریای خزر و اتحادیه اقتصادی اوراسیا باشد.
وی وجود منطقه آزاد انزلی را یک فرصت تجاری ویژه برای استان گیلان عنوان کرد و گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه گیلان اگروفود، معرفی ظرفیت‌های کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی و صنایع وابسته و ایجاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان، خریداران و توزیع کنندگان محصولات کشاورزی و مواد غذایی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان حذف واسطه‌های غیر ضروری با هدف کاهش قیمت تمام شده محصولات، ایجاد زنجیره‌های ارزش، معرفی آخرین دستاورد‌های دانش بنیان در فرآوری، بسته بندی و سورتینگ، لجستیک تخصصی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در حوزه تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی را از دیگر اهداف نمایشگاه دانست و اضافه کرد: شاهد حضور فعالان اقتصادی از کشور‌های بازار هدف در این نمایشگاه خواهیم بود.
صالح محمدی غرفه‌های نمایشگاه را شامل محصولات کشاورزی، خشکبار، انواع گیاهان دارویی، محصولات زنبور عسل، محصولات لبنی، محصولات پروتئینی حلال، محصولات و صنایع نانوایی، نان محلی و انواع کلوچه‌های محلی، قنادی و شکلات، چای و دمنوش ها، نوشابه‌ها و آبمیوه‌های تازه، غذا‌های سالم و طبیعی و محصولات دانش بنیان، انواع مواد غذایی اولیه، انواع تنقلات و خوراکی‌های میان وعده، مواد غذایی منجمد و سرد، محصولات سنتی، روستایی و عشایری، ماشین آلات و صنایع فرآوری و بسته بندی، رستوران‌ها و ارائه غذا و توریست کشاورزی دانست و افزود: در حاشیه نمایشگاه گیلان اگروفود، همایش اقتصادی توسعه روابط تجاری و اقتصادی کشور‌های حوزه دریای خزر و همایش معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری گیلان برگزار می‌شود.

نمایشگاه آگروفود به عنوان یکی از قدیمی ترین و بزرگترین رویدادهای سالانه صنایع غذایی و کشاورزی جهان شناخته می شود. این نمایشگاه فرصت مناسبی را برای عرضه محصولات و خدمات شرکت های کشاورزی، تولید کنندگان و شرکت های صنایع غذایی فراهم می کند؛ تا با آخرین دستاوردهای فنی و تجاری در این حوزه آشنا شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)