نماینده ولی فقیه در گلستان در دیدار با مدیرکل و مسئولان دادگستری گلستان گفت: امروز دنیا به مکتب و قیام عاشورا نیاز دارد و امام حسین کشتی نجات برای تمام زمانهاست.
رئیس کل دادگستری گلستان از پایان پرونده بزرگ اخلال در نظام اقتصادی با توقیف اموالی به ارزش ۱۳۰ هزار میلیارد تومان و صدور حکم حبس برای ۹ متهم اصلی پرونده خبر داد.
گلستان این شب ها و روزها با برپایی مراسم نوحه خوانی، سینه زنی و زنجیرزنی لبریز از شور حسینی است و مردم با برگزاری مراسم عزاداری بر تداوم راه حق طلبی و زنده نگه داشتن پیام عاشورا تاکید می کنند.
عزاداری مردم گلستان در شب های شور و عزای امام حسین (ع) با نوحه خوانی ، سینه زنی و زنجیر زنی ،به نماد اطاعت از ولایت و ادامه راه سرخ مقاومت تبدیل شده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت دوگانه سازی در جامعه و دانشگاه ها در زمینه رویدادهای روز از اهداف دشمن است و همه افراد جامعه به ویژه دانشگاهیان در این زمینه هوشیار باشند.
بررسی راهکارهای توسعه فضاهای آموزشی، ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تقویت همکاری دستگاههای اجرایی در راستای تحقق اهداف تعلیم و تربیت از محورهای اصلی دومین نشست شورای آموزش و پرورش گلستان بود.