• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

رزمایش ملی پدافند غیرعامل رسانه ملی

رزمایش ملی پدافند غیر عامل سازمان صدا و سیما در ارتباط با استودیو مرکز استان خراسان رضوی و قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع) آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی در ارتباط با مجری این رزمایش گفت: جایگاه رسانه ملی در پدافند غیرعامل و نقش آن در اداره بحران ها به عنوان یار مدیریت بحران و همچنین برقراری تعامل میان مردم و مسئولان برجسته است و در همه عرصه ها، رسانه به ویژه در زمینه اطلاع رسانی بحران خط مقدم است.
محسن نصرپور افزود: اداره رسانه، مدیریت بحران است و در هنگام بحران بستر اول بخش فنی است که باید احیا شود و از آن مراقبت شود.
وی حفظ سیگنال در بحرانی ترین شرایط را وظیفه رسانه ملی دانست و گفت: سازمان پدافند غیرعامل در مواقع بحران سه انتظار از صدا و سیما دارد که شامل پایداربودن تولید و پخش در حوزه فنی، برپایی استودیوی سیار و پوشش در بحران است.
نصرپور در خصوص میزان پوشش فیبر نوری استان خراسان رضوی افزود: از مجموع 28 ایستگاه دیجیتال 23 مرکز یعنی 93 درصد استان از پوشش فیبر نوری برخوردار است.
در این رزمایش با هفت مرکز هدف در ایلام، کرمانشاه، تبریز، آبادان، اصفهان، مشهد و مرکز غزالی تهران ارتباط برقرار شده است.
توانمندی سیگنال رسانی زمینی رسانه ملی در مواقع بحرانی و به اصطلاح سیگنال رسانی ایمن هدف این رزمایش است.
این رزمایش با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات ایران و سازمان پدافند غیر عامل کشور برگزار شده است.
نقش پدافند غیرعامل در رسانه ملی منحصر به فرد است   
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: سرمایه ها و زیرساخت های کشور در مواقع بحرانی براساس اهمیت و اولویت سازمان ها طبقه بندی و تامین می شود و در این راستا رسانه ملی دارای نقش ویژه است و اهمیت آن منحصر به فرد و بی بدیل است.
سردارجلالی در رزمایش ملی پدافند غیرعامل سازمان صدا و سیما با اشاره به رزمایش هایی که در هفته قبل شاهد آن بوده است، افزود: ما به مشکلات سازمان ها در مواقع بحرانی از طریق این رزمایش ها پی می بریم و سعی در از بین بردن کاستی های آنها داریم.
وی گفت: این فرآیند درموضوع رسانه ملی به لحاظ اداره و ارسال سیگنال و نقش آفرینی آن در اطلاع رسانی کشور اهمیت دوچندان دارد.
سردار جلالی افزود: به علت ارتباطات و پایداری شبکه ای در رسانه ملی لازم است که این رسانه آسیب ناپذیر باشد چراکه هیچ نوع قطعی و فقدان ارتباط برای رسانه ملی قابل قبول نیست به طوری که بیش از یک دقیقه قطعی ارتباط باید درباره آن توضیح داده شود بنابراین حفظ تقویت آن ضروری است.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت پدافند در رسانه ملی قرار است هفته آینده درخصوص سیگنال های ارتباطی شبکه های رسانه موانع و کاستی ها، بحث و بررسی و مجموعه طرح های آن به روز شود. سردار جلالی افزود: در ابعاد رسانه ملی نیز باید زوایا و لایه های پوشش سیگنالی صدا و سیما در شرایط بحرانی پیش بینی و طبق چارچوب های رسانه برنامه ریزی و دنبال شود تا بتوانیم ضعف ها و اشکالات را برطرف کنیم. 
در پایان مراسم تفاهم نامه سه جانبه ای میان سازمان صدا و سیما، سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران به منظور توسعه سیگنال رسانه ای سازمان صدا و سیما به امضا رسید.
همچنین اخوان بهابادی قائم مقام سازمان صدا و سیما در امور فناوری و رسانه های نوین با اهدای لوح از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، شرکت مخابرات ایران و سازمان پدافند غیرعامل کشور به عنوان دست اندرکارانی که با رزمایش ملی پدافند غیرعامل سازمان صدا و سیما همکاری کردند قدردانی کرد.
ضرورت برنامه‌ریزی قابلیت‌های پدافندی رسانه ملی
رئیس مرکز فنی رسانه ملی گفت: قابلیت های پدافندی رسانه ملی باید برنامه ریزی شود.
مهندس رضا علیدادی در رزمایش ملی پدافند غیر عامل سازمان صدا و سیما افزود: رزمایش امروز نمایش گوشه ای از آمادگی رسانه در زمان مورد نیاز و بحرانی است که از طریق ارتباط با هفت مرکز هدف انجام شد.
وی گفت: اکنون برای آینده فکر می کنیم که چطور چرخه پدافندی در حوزه های مختلف اعمال شود که اگر روزی نیاز باشد جایگزینی داشته باشد و قابلیت ها، سیاربودن و سرعت عمل برنامه ریزی شود.
رئیس مرکز فنی رسانه ملی با اشاره به همکاری سازمان ها و نهادهای مربوطه در موضوع پدافند غیرعامل رسانه ملی افزود: ارتباط بیشتر و موثرتر با نهادهای مرتبط در طراحی مدل جامعی برای جایگزینی شبکه های متعدد رادیویی و تلویزیونی رسانه ملی ضروری است و اهمیت دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با ارامنه شهرستان ارومیه
همزیستی ادیان، سرمایه‌ای راهبردی برای توسعه آذربایجان‌غربی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)