• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۱۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸
بین الملل » اروپا
برخلاف دیدگاه برخی کشورهای غربی

روسیه:کناره گیری اسد، موجب توقف خشونتها نخواهد شد

وزیرفاع روسیه: اغلب از شرکای غربی شنیده می شود درصورت برکناری اسد، کشتار در سوریه پایان خواهد یافت اما به سختی می توان چنین چیزی را باور کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو، وزیر دفاع روسیه روز چهارشنبه گفت:" کناره گیری بشار اسد از قدرت تاثیری در تسهیل روند گفتگوهای صلح این کشور نخواهد داشت."
سرگئی شویگو افزود کناره گیری رئیس جمهور سوریه به پایان خشونت و کشتار در این کشور منجر نخواهد شد.
وی افزود، اغلب از شرکای غربی شنیده می شود درصورت برکناری بشاراسد کشتار در سوریه پایان خواهد یافت اما به سختی می توان چنین چیزی را باور کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر دفاع روسیه در کنفرانس امنیت بین الملل که در مسکو آغاز به کار کرده است ضمن برشمردن نتایج حضور نظامی روسیه در سوریه و جنگ با تروریستها گفت هرگونه تلاشی برای ملاطفت با تروریستها و تقسیم آنها به تروریستهای خوب یا بد و حتی فراتر از آن، مسلح کردن آنان برای اهداف ویژه، اقدامی کوته‌نظرانه و جنایت است.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، ژنرال سرگئی شویگو گفت ما به صورت متعارف مسائل مهم بین المللی و منطقه ای مربوط به امنیت کشورها و ملتها را در این کنفرانس مطرح می کنیم.
وی افزود من مطمئنم موضوع این کنفرانس یعنی مقابله با تروریسم بین الملل برای همه جهانیان حیاتی ترین موضوع است. بحران در خاورمیانه یا منطقه خاور نزدیک یا اروپا و منطقه اقیانوس آرام از مسائلی است که در این کنفرانس مطرح خواهد شد. با وجود تلاشهای مشترک بین روسیه و کشورهای مختلف اما اوضاع در تعدادی از مناطق بی ثبات است و ائتلافهای نظامی در حال تشکیل است و برخی کشورها با به کارگیری برتری نظامی خود در تلاشند خواسته خود را به کشورهای دیگر تحمیل کنند. 
شویگو تصریح کرد روشن است که توسل به زور در حال کاهش است اما طرح سپر موشکی با استفاده از سلاحهای غیر هسته ای  برای مناطق دور دست مساوی با همان قدرت سلاحهای هسته ای است و این نشان می دهد امنیت منطقه ای و بین المللی به راهکارهایی نیاز دارد و نیازمند تقویت همکاریهای عادلانه و برابر بین وزارتخانه های دفاع است تا تصمیمات سیاسی را برای برقراری امنیت در منطقه و بین الملل اجرا کنند.
این کاری است که ما در سوریه بر اساس قوانین بین المللی و به درخواست ریاست جمهوری سوریه و دولت این کشور انجام می دهیم. ما با تروریستهای داعش و جبهه النصره و تروریستهای دیگر مواجه هستیم. ما به تروریستها در سوریه ضربات مهلکی به پایگاهها و منابع آنها زده ایم و اردوگاههای آموزشی و انبارهای تسلیحات آنها را نابود کرده ایم و نیروهای سوری با حمایتهای هواپیماهای روسی توانسته اند پانصد منطقه و مساحت زیادی از خاک سوریه را آزاد کنند. آنها با استفاده از ارتش سوریه و نیروهای ملی توانسته اند ابتکار عمل را به دست بگیرند و حتی فراتر از این، فضای حل وفصل سیاسی را نیز به وجود آورده‌اند. با تصمیم رئیس جمهور روسیه فدرالی بخشی از نیروی هوایی روسیه از سوریه خارج شد و آن بخش که در سوریه باقیمانده است به گروههای تروریستی ضربه وارد می کند و برای نابودی پایه های اقتصادی داعش می کوشد که تجارت نفت از مهم ترین این پایه هاست. بررسی ها نشان می دهد چه کسی نفت به سرقت رفته را خریداری می کند و پولها از کجا به دست تروریستهای داعش می رسد. باید این روند متوقف شود.نتایج جنگ در سوریه ، آزادسازی تدمر از دست تروریستها و داعش بوده و مینها در این منطقه خنثی و پاکسازی و امنیت برای فعالیت سازمان یونسکو  در این شهر ایجاد شده است . 
وزیر دفاع روسیه تصریح کرد ما همکاری خود را با آمریکا در سوریه مثبت ارزیابی می کنیم و توافقنامه دو جانبه برای جلوگیری از وقوع حوادث در آسمان به خوبی در حال اجراست. می خواهم تأکید کنم روسیه و آمریکا به عنوان دو کشور  و دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد برای کمک به حفظ صلح جهانی تلاش می کنند به همین سبب این دو کشور مقابله با تروریسم را تشدید کرده اند و ما برای این کار آماده ایم و ما منتظر واشنگتن به این پیشنهاد هستیم. ائتلافی که آمریکا فرماندهی می کند، روسیه در صورتیکه نیت این ائتلاف خوب باشد به آن کمک خواهد کرد.
تعدادی از پایتختها(اعضای ناتو)، روسیه را متهم می کنند و در صورتیکه برای مذاکره تلاش شود آنها از شیوه معلم استفاده می کنند که می خواهد دانش آموز خودش را تنبیه کند.  آنها سپرهای موشکی ایجاد و بودجه های تسلیحاتی خود را تقویت می کنند. اینجا به صورت مسئولانه اعلام می کنم ما با مسابقه تسلیحاتی مخالفیم و روشن است روندی که در مرحله دشوار اوکراین اتخاذ شد نشان داد ناتو اسیر رفتارهای برخی اعضا و سیاستهای خصمانه آنهاست.  ما معتقدیم لازم است که پشت میز مذاکرات بنشینیم نه آنکه وارد رویارویی نظامی شویم. روسیه الان نماینده منطقه آسیا و اقیانوس آرام است و ما  از ساختن ساختار امنیت جدایی ناپذیر و برابر در منطقه آسیا و اقیانوس آرام و مبتنی بر قوانین بین الملل و بدون تشکیل ائتلاف حمایت می کنیم. ما با توسل به زور و تهدید به توسل به زور مخالفیم و از احترام به منافع یکدیگر حمایت می کنیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)