در پی تهدید طالبان؛
مسی به پاکستان گریخت!
کودک افغان که به علت علاقه شدیدش به ستاره فوتبال جهان معروف شده بود از ترس گروه افراطی طالبان از افغانستان گریخت.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما کودکی پنج ساله افغان به نام مرتضی احمدی به علت علاقه شدیدش به لیونل مسی ستاره فوتبال آرژانتین و از نامداران فوتبال جهان، معروف شده است. اما این کودک افغان پس از آنکه از جانب طالبان تهدید شد، به همراه خانواده اش از افغانستان گریخت و به پاکستان رفت. مرتضی پس از آن معروف شد که پلاستیکی راه راه و آبی رنگ را که شبیه پیراهن تیم ملی آرژانتین و لیونل مسی است بر تن کرد و روی آن نوشت، عاشق مسی هستم.
وقتی مسی در ماه فوریه از این اقدام این کودک افغان مطلع شد، از طریق یونیسف، پیراهن واقعی تیم ملی آرژانتین با شماره ده یعنی شماره خودش و امضای شخصی اش برای او فرستاد. پس از آن، مرتضی احمدی به مسی کوچولوی افغانستان معروف شد.
به گفته پدر مرتضی، شهرت این کودک افغان سبب بروز مشکلاتی برای خانوده اش شده است. به گفته محمدعارف احمدی، طالبان به صورت تلفنی و مکتوب ، خانواده او را تهدید کرده است و به همین علت، این خانواده مجبور به ترک افغانستان شده است.
طالبان می گوید چرا خانواده مرتضی به او اجازه می دهد بجای مطالعه حفظ کردن قران و آموزش نزد معلم دینی برای فراگرفتن آموزشهای دینی ، فوتبال بازی می کند! در دوران حکومت طالبان بر افغانستان، ورزش و تفریح در این کشور ممنوع بود.