• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۲۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹
بین الملل » تحلیلی

ترامپ: اگر شامم حاضر نباشد، قیامت می کنم!

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما؛ نامزد جمهوری خواه آمریکا گفته است اگر شامم حاضر نباشد، قیامت می کنم.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، سخنان دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه انتخابات آمریکا درباره زنان همچنان برایش مشکل ساز شده است. ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون نامزد اصلی حزب دموکرات در انتخابات آمریکا ، یک فیلم تبلیغاتی ساخته است که در آن، سخنان تحقیرآمیز ترامپ درباره زنان جمع آوری شده است. اخیرا نوار یک مصاحبه ترامپ منتشر شده است که دیدگاههای واقعی ترامپ را درباره زنان شاغل تشریح می کند. همین مطالب سبب شده است دیدگاههای ترامپ درباره زنان، بار دیگر در کانون توجه قرار گیرد. 
در یکی از این مصاحبه ها که گفتگوی ترامپ با شبکه تلویزیونی ای بی سی در سال هزار و نهصد و نود و چهار است ،وی درباره شاغل بودن همسرش می گوید:«به نظرمن، شاغل بودن همسر آدم، بسیار خطرناک است. نمی خواهم خیلی مرد زورگو به نظر برسم اما روزهایی است که وقتی از سرکار به خانه می آیم و می بینم شام آماده نیست، از کوره در می روم و قیامت می کنم.»
این مصاحبه به زمانی بازمی گردد که ترامپ از همسر اولش جدا شده و با همسر دومش ازدواج کرده است.
ترامپ دربخش دیگری از این مصاحبه گفت:«به نظرمن، اگر شما خودتان شاغل هستید، شاغل بودن همسرتان کاری بسیار اشتباه است. این کار بسیار اشتباه است. به نظرم، این مسئله ، عامل اصلی مشکل ساز برای ازدواج اول من بود.»
ترامپ می گوید در امپراتوری خود برای ساخت و ساز، از زنان در مناصب بالا استفاده کرده است. اما وقتی مسئله به زندگی خصوصی خودش مربوط است، نگاه او متفاوت است. 
ترامپ در مصاحبه سال دو هزار و پنج خود با برنامه لری کینگ برای شبکه سی ان ان گفت:« پدر و مادر من شصت و سه سال زندگی مشترک داشتند. همواره می گویند که برای داشتن روابط خوب زناشویی باید تلاش کرد. اما پدر من برای داشتن روابط خوب تلاش نمی کرد. او به خانه می آمد، شام می خورد، می خوابید، سخت نمی گرفت و تلویزیون تماشا می کرد. مادر من نیز همینطور بود و شام می پخت.»
ترامپ معتقد است که زنان باید در خانه بمانند. او در کتابی که در سال هزار و نهصد و نود و هفت نوشت که وقتی به خانه می آمد همسر اولش درباره مسائل کاری صحبت می کرد و نه اینکه درباره مسائل زیباتر زندگی صحبت کند. ترامپ در کتابش تاکید کرد که هرگز به یک زن شوهردار در شرکتش مسئولیت نخواهد داد. اما وی این نگرش را درباره دختر خود ندارد. 
ایوانکا ترامپ دختر دونالد ترامپ در این باره گفت:«پدرم بسیار رک و صریح است. او در انتقادهایش به زن و مرد بودن افراد توجه نمی کند. اگر او نگاه بدی به زنان شاغل داشت من در داخل شرکت او مسئولیت بالایی نمی داشتم. او همواره از زنان حمایت کرده است. او با شیوه هایی که برای اشتغال زنان به کار گرفته است، این مسئله را ثابت کرده است.»
زنان متاهل زیادی برای ترامپ کار کرده اند. بسیاری از آنها می گویند ترامپ کارفرمای فوق العاده ای برای زنان است. اما بسیاری از زنان متاهل هم هستند که عکس این سخن را درباره ترامپ بیان می کنند. باید دید زنان آمریکایی در انتخابات به ترامپ رای می دهند یا با خودداری از حمایت از او، به تکاپوی انتخاباتی او مهر خداحافظی می زنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)