کلاهبرداران همواره در چنگال پلیس هستند
معاون اجتماعی نیروی انتظامی: کلاهبرداران همواره در چنگال پلیس هستند و بالاخره روزی به دام خواهند افتاد .
سردار منتظرالمهدی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره فعالیت برخی از کلاهبرداران در فضای مجازی در خصوص تورهای المپیکی افزود: جرایم در فضای مجازی به مثابه همان جرایم کلاهبرداری در فضای عمومی است و هر آنچیزی که به صورت تبلیغاتی انجام می شود اگر مردم از منبع و مرجع آن اطمینان نداشتند به هیچ وجه باور نکنند.
وی گفت : اگر تورهای(المپیکی) اینگونه برقرار می شود حتما از مراجع ذیصلاح مثل وزارت ورزش و کسانی که مجری و متصدی این کار هستند باید استعلام بگیرند تا خدای نکرده گرفتار این افراد نشویم و کلاهبرداری صورت نگیرد .
سردار منتظرالمهدی افزود : همواره اینها(کلاهبرداران) در چنگال پلیس هستند و شاید یک زمانی بتوانند فرار کنند اما این اشرافیت وجود دارد و بالاخره یک روزی اینها به دام خواهند افتاد و هزینه جرم را باید پرداخت کنند .