امام جمعه شهر کرد :اقتصاد مقاومتی برترین راهکار تضمین آینده نظام اسلامی
امام جمعه شهرکرد : تهدیدهای تو خالی هرگز دل ملت ایران را خالی نکرده است.
بگزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در جمع نمازگزاران در مصلای امام خمینی (ره) شهرکرد گفت : عده ای تلاش می کنند به مردم اثبات کنند مذاکرات هسته ای ایران تهدیدهای کشورهای بیگانه را خنثی کرد در صورتی که هیچ کشوری جرأت حمله به ایران اسلامی را ندارد .
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری تأکید کرد : با اینکه مقام معظم رهبری مطمئن بودند برجام تاثیر مثبتی بر اقتصاد ایران ندارد اما اجازه رویاروییه مجدد با آمریکا را دادند تا ماهیت پلید دولتمردان این کشور دوباره به نسل جوان ما ثابت شود و اکنون همه می بینید که آمریکا اجازه تبادل ارتباطات اقتصادی به دیگر کشورها را نمی دهد اما با این حال برخی تلاش می کنند برجام را مثبت جلوه دهند .
امام جمعه شهرکرد از اقتصاد مقاومتی بعنوان برترین راهکار تضمین آینده نظام اسلامی و پیشرفت نام برد و به مردم گفت : دیگر اجازه ندهید آنانی که امتحان خود را پس داده اند امین مردم معرفی شوند .
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تصریح کرد: اینان هم مانند ثروت اندوزان و حقوق بگیران با ارقام نجومی نظام اسلامی را به خطر می اندازند .