چند سرکرده داعش با میلیون ها دلار پول از موصل فرار کردند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از اسکای نیوز عربی، در شرایطی که تروریست های داعش با استفاده از خودروهای انفجاری و تک تیراندازان در پی ایجاد مانع در مسیر پیشروی نیروهای عراقی هستند، از داخل موصل خبر می رسد پنج سرکرده ارشد نظامی داعش با میلیون ها دلار پول از میدان های درگیری فرار کردند.
بر اساس گزارش رسانه ها، چند تن از سرکرده های برجسته نظامی داعش از جمله مسئول خزانه داری این گروه، با میلیون ها دلار پول از موصل فرار کرده اند.
عناصر داعش پس از آنکه هفت منطقه را در شرق موصل از دست دادند با استفاده از خودروهای بمب گذاری شده و بمب های دست ساز، با تدارک دیدن بیش از صد هجوم و همچنین درخواست نیروهای کمکی، سعی کردند مانع پیشروی نیروهای عراقی شوند. آنان برای رسیدن به این هدف ضمن استقرار تک تیراندازان در پشت بام ها، از برخی از شهروندان به عنوان سپر انسانی استفاده کردند. این گروه همچنین از هواپیماهای بدون سرنشین حامل بمب و مواد منفجره و از توپخانه های دوربرد استفاده می کند. ضمن اینکه از مهمات حاوی گازهای سمی کلر و خردل بهره می برد.