پخش زنده
امروز: -
طرح نوسازی و استاندارد سازی کشتارگاه مرغ شهرستان خوی با هدف بستر سازی برای صادرات از 75 درصد پیشرفت برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، برای اجرای این طرح تاکنون 5 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.
مدیرکل سازمان تعاون روستایی آذربایجان غربی
گفت: در اجرای این طرح برای نخستین بار در سطح کشتارگاه
های مرغ کشور دستگاه پیش سردکن با سورتینگ همزمان راه اندازی شد.
حیدری هدف از اجرای این طرح را تولید گوشت مرغ در اوزان استاندارد و بستر سازی برای صادارات این محصول به خارج از اعلام کرد.
وی تصریح کرد: در این طرح خطوط کشتار و تولید این کشتارگاه مطابق با استانداردهای روز نوسازی و بهسازی می شود.
ظرفیت تولید در این کشتارگاه 2 هزار قطعه در ساعت است و 50 نفر در آن اشتغال دارند.
در آذربایجان غربی هر سال بیش از 60 هزارتن گوشت مرغ تولید می شود که 20 درصد آن مازاد بر مصرف این استان است و ظرفیت صادرات را دارد.