• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۲۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
بین الملل » غرب آسیا
تحولات عراق؛

نیروهای عراقی منطقه ای درشمال شرق موصل را آزاد کردند

صباح النعمان سخنگوی نیروهای ضد تروریسم عراق گفت: نیروهای عراقی ، تروریستهای داعش را در منطقه مثنی در شرق موصل عقب راندند.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما ؛ مهمترین اخبار و جدیدترین تحولات موصل عراق و همچنین روند رو به جلو آزادی موصل با پیشروی نیروهای عراقی به شرح ذیل است.. 

نیروهای مسلح عراق مجتمع مسکونی الحدباء در شمال شرق موصل را آزاد کردند

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: نیروهای مسلح عراق در ادامه درگیریها با افراد مسلح گروه تکفیری صهیونیستی داعش، مجتمع مسکونی «الحدباء» را در شمال شرق شهر موصل آزاد کردند.

پیشروی نیروهای عراقی در شرق موصل

نیروهای عراقی در حمله شبانه خود در موصل به مواضع تروریست های گروه تکفیری صهیونیستی داعش، در شرق این شهر پیشروی کردند. به گزارش خبرگزاری رویترز از بغداد ، صباح النعمان سخنگوی نیروهای ضد تروریسم عراق گفت نیروهای عراقی ، تروریستهای داعش را در منطقه مثنی در شرق موصل عقب راندند. وی افزود : ما در این عملیات از تجهیزات ویژه استفاده کردیم و با حمله شبانه ای که دشمن انتظارش را نداشت ، آنها را غافلگیر کردیم. دومین مرحله از عملیات 12 مرحله ای برای عقب راندن تروریستهای داعش از شهر موصل ، پنجشنبه گذشته آغاز شد.

نیروهای مشترک عراقی، عملیات آزادسازی چند محله دیگر را در شرق موصل آغاز کردند 

به گزارش شبکه تلویزیونی العالم ، خبرنگار این شبکه از جنوب شرق موصل گزارش داد :« عملیات آزادسازی محله هایی دیگر در شرق موصل توسط نیروهای مبارزه با تروریسم پس از تکمیل پاکسازی محله الکرامه و القدس و الصناعی آغاز شد. نیروهای مبارزه با تروریسم عملیاتی را برای آزادسازی محله المثنی و به طور مشخص نزدیک مسجد جامع موصل آغاز کرد ، عملیات در این منطقه با پیگرد تروریستهای گروه تکفیری صهیونیستی داعش ادامه دارد و معن الاسدی فرمانده عملیات نیروهای مبارزه با تروریسم در نشستی خبری گفت در این عملیات شش تروریست داعش کشته شدند و دو خودرو بمب گذاری شده منهدم شد. این پیشروی با پشتیبانی هوایی جنگنده ها و بالگردهای ارتش عراق برای آزادسازی محله المثنی صورت می گیرد.  در جنوب شرق موصل که نیروهای پلیس فدرال و لشگر نهم زرهی حضور دارند عملیات در این منطقه برای تنگتر کردن محاصره تروریستهای داعش در محله الوحده آخرین پایگاه داعش در جنوب شرق موصل ادامه دارد. صبح امروز بیش از 800 خانواده آواره شدند که نیروهای عراقی آنها را از طریق دالانهای امن منتقل کردند و کمکهای ضروری برای محله های آزاد شده و کسانی که به علت درگیریها از محله های خود آواره شده اند ارائه شده است.  در شمال شهر موصل نیز ارتش عراق خود را برای آزادسازی «قضاء تلکیف» آخرین پایگاه داعش در این منطقه کامل کرده است ، به گفته فرمانده نیروهای مشترک عراقی عملیات آزادسازی شرق موصل متوقف نشده است و تا آزادسازی کامل آن متوقف نخواهد شد.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

نیروهای عراقی به محله المثنی در شرق موصل حمله کردند

به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، منابع عراقی خبر دادند نیروهای مبارزه با تروریسم عراق از رود الخوصر عبور و به محله المثنی در ساحل چپ شهر موصل حمله کردند.

الاتجاه: تکلیف پرونده موصل در آینده ای نزدیک تعیین می شود

نگاهها پس از پیشروی نظامی نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم در بخش شرقی شهر موصل هم اکنون به بخش غربی این شهر دوخته شده است. شبکه تلویزیونی الاتجاه با اشاره به این مطلب در گزارشی درباره موقعیت جغرافیایی استقرار تروریستها در غرب موصل و دشواریهای نبرد در این جبهه افزود : برخی پیش بینی های نظامی حاکی از آن است که گروه وهابی داعش بسیاری از مناطق نفوذ خود را در عملیات نظامی از دست داده است و همین باعث می شود تکلیف پرونده موصل در آینده ای نزدیک تعیین شود. گزارشگر الاتجاه در گزارشی گرافیکی گفت: ساحل غربی موصل مهم ترین مقصد نیروهای امنیتی است. ساحل غربی شامل تعدادی از محله هاست که مهم ترین آن محله « هفدهم تموز » واقع در شمال غربی موصل است که مهم ترین پایگاه داعش به شمار می رود. بخش غربی موصل محله های دیگری دارد که مهم ترین آنها محله های الزنجیلی ، البزون ، العامل ، نابلس ، المنصور و الشهداء است. بخش جنوب غربی موصل هم شامل محله هایی است که مهم ترین آنها المأمون ، الدندان و الطیران است که به فرودگاه بین المللی موصل مشرف است. ساحل غربی موصل در کل به طور کامل به رود دجله مشرف است. نبرد در غرب موصل از نبرد در شرق موصل دشوارتر خواهد بود که چند علت دارد. مهم‌ترین آن ساختار قدیمی بخش غربی موصل و نیز کوچه های تنگ و باریک و تعداد زیاد ساکنان است. مهمترین میدانهای نبرد در بخش غربی موصل در پادگان الغزالیه و فرودگاه بین المللی موصل خواهد بود. عناصر داعش از این فرودگاه به عنوان پایگاه توپخانه‌ای برای گلوله باران مناطق آزاد شده و گلوله باران نیروهای امنیتی استفاده می کنند. محور غربی که در تسلط نیروهای مقاومت و بسیج مردمی است بدان معناست که عمق ساحل غربی بزرگ نیست و اگر نیروها از چندین محور پیشروی کنند و به فرودگاه برسند امکان تسلط کامل بر آن وجود دارد. گفتنی است مناطقی که در شرق موصل آزاد شده برابر بر همه مناطق غربی موصل است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
فرمانده عملیات مشترک عراق:تسلط بر هفتاد درصد از ساحل شرقی موصل
فرمانده عملیات مشترک عراق از تسلط نیروهای مسلح این کشور بر حدود هفتاد درصد از مناطق ساحل شرقی شهر موصل مرکز استان نینوا خبر داد. سرلشکر طالب الکنانی گفت: نیروهای عراقی کنترل شصت و پنج تا هفتاد درصد از منطقه ساحل شرقی شهر موصل را در دست دارند. الکنانی وعده داد به زودی در موصل خبر غیرمنتظره ای اعلام خواهد شد. ما به رودخانه دجله در شهر موصل نزدیک شده ایم و همه را با رسیدن سریع و غیرمنتظره به ساحل این رودخانه غافلگیر خواهیم کرد. این طرح عملیات، جنبه های انسانی را هم در نظر گرفته است و برای جلوگیری از آسیب دیدن غیرنظامیان تلاش می کند.

کنفرانس خبری سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق
سخنگوی نیروهای بسیج مردمی در عراق اظهار داشت نیروهای بسیج مردمی در عراق به نیابت از جهان در برابر تروریسمی می جنگند که به انجام عملیات تروریستی در شهرهای اروپا تهدید کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم ، احمد الاسدی در کنفرانسی مطبوعاتی و در واکنش به گزارش سازمان عفو بین الملل که در آن بسیج مردمی به ارتکاب جنایت جنگی متهم شده است، اظهار داشت، گزارش این سازمان درباره موصل مجموعه ای از اکاذیب است و بسیج مردمی از وزارت امور خارجه می خواهد علیه برخی از سازمان های انگلیسی اقامه دعوی کند.
الاسدی ادامه داد، بسیج مردمی در مبارزه با تروریست ها که مبارزه ای نیابتی از طرف تمام جهان است، هزاران شهید داده است و برای کاهش نفوذ گروه تروریستی داعش که به انجام عملیات در شهرهای اروپایی تهدید کرده است، به پیروزی های ارزشمندی نیز دست یافته است.
سخنگوی بسیج مردمی عراق افزود:« بارها با نمایندگان سازمان عفو بین الملل تماس گرفتیم و از آمادگی کامل خود برای گفتگو با آنان و ارائه اطلاعات کاملی که بیانگر التزام ما ، به عنوان یک نهاد دولتی، به معیارهای بشردوستانه و بین المللی است خبر دادیم اما آنان اصرار داشتند دیدارها باید در اربیل باشد در شرایطی که ما در بغداد حضور داریم، بغداد  امن است و تمامی دفترها و نمایندگی های ما در بغداد است، در هر حال هیچکدام از نمایندگان این سازمان وارد بغداد نشدند، البته این کارشان برای ما غافلگیر کننده نبود زیرا شواهد و تجربیاتی که از گزارش های سابق این سازمان داریم، حتی در گزارش هایی که ارتباطی به بسیج مردمی ندارد، مشخص می شود این سازمان  بر اساس عادت علیه سازمان ها ، نهادها، احزاب، گروهها  و نیروهایی عمل می کنند که گوش به فرمان کشورهایی نیستند که از سازمان عفو بین الملل حمایت می کنند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)