• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۷۳۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۳
بین الملل » آمریکا
راهبردسیاست خارجی رئیس جمهور جدید آمریکا؛

ترامپ/سیاست مبتنی بر قدرت تا خروج از نفتا

در بیانیه کاخ سفید در تشریح راهبرد سیاست خارجی دولت ترامپ، برمنافع آمریکا و امنیت ملی، بازسازی ارتش و تجدید نظر در توافقنامه های تجاری تاکید شده است.

ترامپ /سیاست مبتنی بر قدرت تا خروج از نفتابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از ‍پایگاه اینترنتی کاخ سفید؛ کاخ سفید در بیانیه ای چشم انداز سیاست خارجی دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور را اعلام کرد. 

سیاست خارجی مبتنی بر قدرت
در این بیانیه آمده است: سیاست خارجی دولت ترامپ بر منافع آمریکا و امنیت ملی کشور تمرکز خواهد داشت.
کاخ سفید نوشت: « برقراری صلح و آرامش با اتکا به قدرت و توان آمریکا در کانون سیاست خارجی دولت ترامپ قرار خواهد داشت و پایبندی به این اصل شکل گیری دنیایی باثبات و صلح آمیزتر را امکان پذیر خواهد کرد. دنیایی که در آن درگیری کمتر و زمینه های مشترک برای همکاری بیشتر شود. شکست داعش و دیگر گروه های تروریستی و تندرو اسلامی از اولویت های اصلی ماست. برای شکست دادن و نابودن کردن این گروه ها، هر جا لازم باشد عملیات نظامی ائتلافی و سرکوبگرانه مشترک را دنبال می کنیم. علاوه بر این، دولت ترامپ در همکاری با شرکای بین المللی برای قطع منابع تامین مالی گروه های تروریستی، گسترش دامنه تبادل اطلاعات و رو آوردن به جنگ سایبری با هدف مختل کردن و ناتوان سازی توان تبلیغاتی و یارگیری تروریست ها اقدام خواهد کرد. 

بازسازی ارتش
در گام دیگر ، دولت ترامپ به بازسازی ارتش آمریکا می پردازد. نیروی دریایی ارتش آمریکا در سال 1991 بیش از پانصد کشتی در اختیار داشت اما این تعداد در سال 2016 به 275 فروند کاهش یافته است. نیروی هوایی ارتش در مقایسه با سال 1991 تقریبا یک سوم کوچک تر شده است. رئیس جمهور ترامپ متعهد است این روند را برگرداند زیرا وی می داند سلطه ی نظامی آمریکا باید بی رقیب باشد. و در پایان برای پیگیری سیاست خارجی بر اساس منافع آمریکا ، دولت ترامپ از دیپلماسی استقبال می کند. دنیا باید این نکته را بداند ما دشمن تراشی نمی کنیم. و همیشه از برقراری دوستی با دشمنان قدیمی خوشحال و خرسند می شویم و هنگامی که دوستان قدیمی با ما پیمان اتحاد می بندند خوشحالی مان دوچندان می شود.» 
در ادامه این بیانیه آمده است: « اگر آمریکا قدرتمندتر باشد و محترم تر شمرده شود در دنیا صلح و آرامش و رفاه بیشتری برقرار خواهد بود. از گذشته های خیلی دور ، آمریکایی ها مجبور بوده اند توافقنامه های تجاری را بپذیرند که در آنها منافع نخبگان و خودی ها در واشنگتن بر منافع زنان و مردان سخت کوش این کشور برتری داشت. در نتیجه ، کارخانه ها در شهرها و شهرک هایی که کارگران و خانواده های طبقه ی کارگر در آن ساکن بودند یکی پس از دیگری تعطیل می شد و مشاغلی که حقوق خوبی داشتند به خارج از کشور نقل مکان می کردند. و این در شرایطی اتفاق می افتاد که آمریکایی ها با افزایش کسری تجاری و نابود شدن پایگاه تولید روبرو بودند. رئیس جمهور با دارا بودن یک عمر تجربه در گفتگو به خوبی درک می کند که در تجارت چقدر اهمیت دارد که منافع کارگران و بخش کسب و کار و مشاغل آمریکا در درجه ی نخست اهمیت قرار گیرد. با امضا کردن توافقنامه های منصفانه و محکم ، از تجارت بین المللی استفاده می کنیم تا اقتصاد کشور رشد کند ، میلیون ها شغل به کشور بازگردد و جوامعی که دارند رنج و سختی می کشند دوباره زنده شوند.»


خروج از توافقنامه تجارت آزاد
کاخ سفید، نخستین گام را در این مسیر خروج آمریکا از توافقنامه تجارت آزاد با سرزمین های کرانه ی اقیانوس آرام (TPP) دانست و افزود: «این راهبرد با عقب نشینی از TPP آغاز می شود و اطمینان داده خواهد شد که هر توافقنامه تجاری تازه ای منافع کارگران آمریکایی را تامین خواهد کرد. رئیس جمهور ترامپ متعهد است نفتا را هم دوباره مورد گفتگو قرار بدهد. اگر شرکای ما از گفتگوی تازه بر سر نفتا خودداری کنند آنگاه رئیس جمهور، خروج آمریکا از نفتا را نیز اعلام خواهد کرد. علاوه بر لغو قراردادهای تجاری که از ابتدا شکست خورده بوده اند، آمریکا همچنین ملت هایی را که بخواهند توافقنانه های تجاری خود را نقض کنند و به کارگران آمریکایی آسیب برسانند تنبیه خواهد کرد. رئیس جمهور به وزیر بازرگانی دستور خواهد داد همه نقض هایی را که در قرارداد تجاری اتفاق می افتد شناسایی کرده و از هر گونه ابزاری که دولت فدرال در اختیار دارد برای پایان دادن به این سوء استفاده ها کمک بگیرد. رئیس جمهور برای عملیاتی کردن این راهبرد گروهی از هوشمندترین و با استقامت ترین افراد را در تیم تجاری خود گردهم آورده تا تضمین کند که آمریکایی ها بهترین مذاکره کنندگان را در اختیار دارند. از گذشته های خیلی دور ، قراردادهای تجاری کشور بدست اعضای تشکیلاتی واشنگتن به امضا می رسیده اما رئیس جمهور ترامپ اطمینان می دهد که سیاست های تجاری زیر نظر وی بدست مردم و برای مردم به اجرا گذاشته خواهند شد.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)