• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۰۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
اجتماعی
محسن رضایی:

پوست خربزه آل سعود و صهیونیست ها زیر پای ترامپ

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صهیونیست ها و آل سعود در حال گذاشتن پوست خربزه زیر پای رئیس جمهور جدید آمریکا هستند تا او را وادار به درگیری در منطقه کنند.

پوست خربزه آل سعود و صهیونیست ها زیر پای ترامپبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محسن رضایی در همایش سراسری مدیریت جهادی و امنیت ملی با شعار «توسعه امنیت ملی با مدیریت جهادی» در دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به تهدیدهای اخیر ترامپ علیه ایران افزود: به آقای ترامپ توصیه می کنیم با عقلای امریکا مشورت و تاریخ درگیری امریکا با ملت ایران را مطالعه کند و بی گدار به آب نزند. 
وی ادامه داد: به نظر می رسد ترامپ با تحریک آل سعود و رژیم صهیونیستی قصد تنش دارد از سوی دیگر می خواهد با ایجاد ناامنی در منطقه سلاح های آمریکایی را به فروش برساند و منابع عظیم خلیج فارس را به غارت ببرد و به همین علت بی جهت ایران را تهدید می کند درحالی که همه معترفند ایران کانون و لنگرگاه امنیت در منطقه است.
رضایی در پاسخ به این پرسش که چقدر تهدیدهای رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را جدی می دانید گفت: ما این تهدید را جدی نمی دانیم اگرچه زبان ترامپ با زبان اوباما متفاوت است. در عین حال می دانیم که ترامپ این استعداد را دارد که به سمت جنگ کشانده شود. اما توصیه می کنیم دست از ناامنی در منطقه بردارند تا این منطقه در صلح و آرامش به سر ببرد .
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: همیشه وقتی دولت یا کشوری قصد تهدید ما را داشته باشد به او ابتدا توصیه و نصیحت می کنیم اما اگر قرار شد حمله کند دفاع جانانه می کنیم و دشمن را نادم و از اقدامش پشیمان می کنیم.
 
بازگشت به ارزش های انقلابی نقطه آغاز مدیریت جهادی
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بازگشت به ارزش های انقلابی نقطه آغاز مدیریت جهادی است. گمشده کشور ما در بسیاری از مسائل ، مدیریت الهی است.
وی با اشاره به سالروز اقدام انقلابی همافران در آستانه پیروزی انقلاب افزود: در روز 19 بهمن ، ارتش ما از اطاعت شاه به اطاعت علوی برگشت و وفاداری خود را به اسلام و قران نشان داد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: منشا بسیاری از تحولات در کشور ما در 100 سال اخیر رخ داده است و آنچه موجب بیداری ملت ایران شد پایه ای امنیتی دارد.
رضایی گفت: با جدا شدن باکو ، نخجوان، سمرقند و بخارا از خاک کشورمان ملت ایران به علت از دست دادن خاک بیدار شد.
وی افزود: در دوره عباس میرزا برای مقابله با اجانب مجهز شدن ارتش ایران به سلاح گرم را عامل حفظ سرزمین می دانستند و در دوره امیرکبیر دانش و علم آموزی مدنظر قرار گرفت ، در دوره مشروطه قانون و آزادی و در دوره رضا شاه غربی شدن و بعد از آن در دوران مصدق ، استقلال و ملی شدن صنعت نفت مطرح شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  ادامه داد: اما از 15 خرداد مردم با هدایت های امام (ره) تبعیت از اسلام را راه چاره دیدند که به پیروزی انقلاب انجامید و پس از  آن مردمسالاری دینی شکل گرفت.
رضایی گفت: عامل موفقیت یا پس رفت ما در هر دوره ای پرداختن به مدیریت اسلامی یا بی توجهی از آن بوده است ، هر جا مدیریت جهادی که نوعی از مدیریت اسلامی است اجرا شده است پیشرفت های خارق العاده ای داشته ایم. 
 
صنایع موشکی ما ثمره مدیریت جهادی است 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنایع موشکی ما ثمره مدیریت جهادی و صنعت خودروسازی ما ثمره مدیریت غربی بوده است.
محسن رضایی در همایش مدیریت جهادی امنیت ملی که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد افزود: در گذشته موشک های ایرانی با خطای 400 تا 500 متر، هدف را مورد اصابت قرار می دادند اما امروز این خطا به کمتر از 10 تا 15 متر رسیده است زیرا در این صنعت مدیریت جهادی حاکم بود و مسئولان آن به امام (ره) و رهبری وصل بوده اند.
وی گفت: اما امروز شاهد وضع اقتصاد ، صنعت و کشاورزی در کشور هستیم زیرا هیچگاه مدیریت جهادی در آن حاکم نبوده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فرمانده هان ما به عنوان مستشاران نظامی در سواحل مدیترانه دشمن را 2 هزار کیلومتر دورتر به عقب راندند و در یک مواجهه علنی آشکار با صهیونیست ها و ارتش ترکیه که آیین نامه های کاریشان را از پنتاگون می گیرند توانایی و برتریشان را نشان دادند.
رضایی گفت: داعش ، امنیت فرانسه و اروپا را شکست اما نتوانست از مرزهای جمهوری اسلامی ایران رد شود که این وضع حاصل مدیریت جهادی در عرصه دفاع از کشور است.
وی افزود: امروز باید با خود پیمان ببندیم آنچه که خود داریم از بیگانه نخواهیم و به این منظور باید به ارزش های انقلابی بازگردیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: زادگاه مدیریت جهادی، دوران جهاد در کشور بوده است و کانون این نوع مدیریت ، قیام و خستگی ناپذیری است.
رضایی افزود: مدیریت راهبردی جهادی می تواند فضای مدیریت کشور را جهادی کند و راه امام (ره) و رهبری با مدیریت جهادی طی می شود که البته رقیب قدرتمندی به نام غرب زدگی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)