واکنشها به گاف رئیس جمهور آمریکا؛
گاف ترامپ و تلاش برای توجیه آن
رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی روز گذشته خود در فلوریدا به "واقعه تروریستی" در سوئد اشاره کرده که هرگز روی نداده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، واکنشها به «گاف» رئیس جمهور آمریکا درباره حمله تروریستی به سوئد همچنان ادامه دارد در حالیکه اصلا حمله ای در کار نبوده است و کاخ سفید تلاش می کند به هر شکل ممکن این گاف ترامپ را توجیه کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی اخیر خود در فلوریدا گفته بود « ببینید در آلمان چه اتفاقی رخ می دهد، ببینید دیشب در سوئد چه اتفاقی افتاد. سوئد! چه کسی باور می کرد. سوئد! آنها (مهاجران) به طور وسیع وارد این کشور شدند و اکنون آنها (سوئدی ها) مشکلاتی دارند که هرگز فکر نمی کردند دچار آنها شوند.»
در همین حال، واکنشها به این سخنان آقای ترامپ به حدی بوده که نخست وزیر پیشین سوئد، کار بیلدت هم به جمع مزاح کنندگان پیوسته و تلویحا گفته شاید آقای ترامپ تحت تاثیر مواد توهمزا این سخنان را گفته است.
ترامپ مسئولیت گاف خود را به گردن فاکس نیوز انداخت
ترامپ در پی اظهارنظر نادرست خود درباره سوئد، مسئولیت آن را به گردن فاکس نیوز انداخت.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به انتقاد سوئد از اظهارات نادرست او درباره این کشور، در پیامی توئیتری گفت سخنان من درباره اینکه در سوئد چه اتفاقی رخ داده است، بر اساس گزارشی بود که از شبکه فاکس نیوز درباره ورود مهاجران به این کشور، پخش شد.