ضرورت مبارزه با مواد مخدر با هدف خنثی کردن نفوذ دشمنان
استاندار قزوین برضرورت مبارزه با مواد مخدر با هدف خنثی کردن نفوذ دشمنان تاکید کرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، فریدون همتی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان گفت: اعضای شورا و
مسئولان کمیته ها در مبارزه با پدیده مبارزه با مواد مخدرکه جوانان ما را تهدید می کند، باید برنامه ریزی جدی تری داشته باشند. وی افزود: نتایج مثبت پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر باید در جامعه و استان قابل مشاهده باشد که این مسیر قطعا بر برنامه ریزی و نظارت امکان پذیر است.
همتی عنوان کرد: دشمنان این مرز و بوم و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی سلامت و خلاقیت جوانان ما را نشانه گرفته اند که نیاز است به طور مداوم با هوشیاری نقشه های آنان را خنثی کنیم.
استاندار سال آینده را سالی همراه با برنامه ریزی جدی تر در امر مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد و بر همکاری و مشارکت هر چه بیشتر اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های اجرایی استات تاکید کرد.