• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۸۹۶۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

پیشرفت ساماندهی 8 تعاونی منحله در موسسه کاسپین

معاون نظارتی بانک مرکزی از پیشرفت ساماندهی 8 تعاونی مالی و اعتباری منحل شده در موسسه اعتباری کاسپین خبرداد.

بانک مرکزی: پیشرفت ساماندهی 8 تعاونی منحله در موسسه کاسپینفرشاد حیدری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: موسسه کاسپین براساس مصوبه شورای پول و اعتبار در 27 اسفند 94 تاسیس شد که وظیفه آن ساماندهی امور سپرده گذاران 8 تعاونی منحله بود.

وی افزود: باید دارایی های این تعاونی های منحله پس از ارزیابی و کارشناسی به کاسپین منتقل می شد تا متناسب با دارایی های آنها بدهی های این تعاونی های منحله نیز به موسسه کاسپین منتقل شود.

حیدری گفت: دارایی ها نیز شامل تسهیلات اعطایی، اموال منقول و غیرمنقول است که باید شناسایی و ارزیابی شود و زمانبر است چون این دارایی ها در سطح کشور پراکنده است.

معاون نظارت بانک مرکزی افزود: ارزیابی و شناسایی این دارایی ها باید با دقت انجام و رسیدگی شود تا حق و حقوقی از افراد ضایع نشود.

وی گفت: با نظارتی که بانک مرکزی در سال 95 بر فرآیند انجام کار داشت خوشبختانه موفق شدیم با ساماندهی 5 تعاونی منحله، تولیت آنها به موسسه کاسپین واگذار کنیم که این موسسه موظف به پاسخگویی به سپرده گذاران این 5 تعاونی شامل حسنات اصفهان، الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران و امید جلین مازندران است ضمن اینکه بعد از ارزیابی ها، دارایی های آنها به موسسه کاسپین منتقل شد و این موسسه از این به بعد پاسخگوی سپرده گذاران خواهد بود.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: دو تعاونی دیگر شامل بدر توس و پیوند مشهد هم دردست انجام است که باتوجه به پیچیدگی بیشتر کار آنها، همکاری و هماهنگی تنگاتنگی با مقامات قضایی داریم، مقدمه کار فراهم شده است و با هیات تصفیه این دو تعاونی و هیات مدیره موسسه کاسپین توافق کردیم دارایی های این دو تعاونی هم ارزیابی و شناسایی و به موسسه کاسپین منتقل شود که با نظارت مقامات قضایی در مشهد ساماندهی می شود البته امیدواریم نتیجه کار در فروردین 96 نهایی شود.

وی گفت: به این ترتیب امور 7 تعاونی منحله از مجموع 8 تعاونی ساماندهی خواهد شد.

حیدری درباره تعاونی دیگر به نام تعاونی اعتبار فرشتگان هم افزود: دارایی های این تعاونی با همکاری دادسرای پولی و بانکی در تهران درحال ارزیابی و کارشناسی قضات است و طبق هماهنگی ها امیدواریم تا پایان فروردین 96 نتایج ارزیابی ها و کارشناسی این داوری ها به بانک مرکزی اعلام شود و متناسب با آن سپرده سپرده گذاران تعاونی هم به موسسه کاسپین منتقل خواهد شد.

وی اظهارداشت: امیدواریم با این پیشرفتی که در سال 95 داریم در فروردین سال 96 بتوانیم پاسخگوی سپرده گذاران تعاونی مالی و اعتباری فرشتگان هم باشیم که حسب صلاحدید مقام قضایی و تدبیر بانک مرکزی طبق برنامه مدون پاسخگوی سپرده گذاران خواهیم بود.

معاون نظارتی بانک مرکزی درباره آمار سپرده گذاران در این تعاونی ها نیز گفت: عمده سپرده گذاری های این 8 تعاونی حدود 14 هزار میلیارد تومان است که در 7 تعاونی حدود 7 هزار میلیارد تومان ساماندهی شده و نیمی از این سپرده گذاری ها نیز در تعاونی فرشتگان است که تا پایان فروردین، نتایج قطعی آن مشخص خواهد شد.

حیدری اعلام کرد: بیشترین آمار سپرده گذاران هم در تعاونی فرشتگان با 730 هزار نفر است و سپرده گذاران ریز در این موسسه که زیر 20 میلیون تومان سپرده گذاشته اند به 630 هزار نفر می رسد.

وی گفت: حسب توافق انجام شده تلاش می کنیم در بهار سال آینده 630 هزار سپرده گذار ذکرشده را در اولویت اول پرداخت قرار دهیم که بدین ترتیب 90 درصد سپرده گذاران تعاونی فرشتگان در بهار سال آینده تعیین تکلیف می شود.

حیدری درباره آمار مجموع این 8 تعاونی افزود: هنوز جزییات آن به طور کامل قطعی نشده است زیرا پرونده دو تعاونی اعتبار نزد مقام قضایی مفتوح است همچنین برخی کارهای جعلی و انتشار گواهی سپرده واهی و بدهی های صوری وجود دارد که مشخص شدن آن مستلزم کارهای قضایی است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
یکسال دارن به ما میگن اینجا کاسپین و با مجوزه حالا مدیراش سو استفاده میکنن ماها باید ضرر بدیم!
لعنت به بانک مرکزی و همه اونهایی که مسئول بودند ویا وظیفه داشتن که کاری بکنند و نکردند

دزد ..چپاول گران...غارتگران
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)