• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۰۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۵
بین الملل » اروپا

مقام اسکاتلندی: نپذیرفتن برگزاری رفراندوم غیر دموکراتیک است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون یورونیوز، وزیر اول دولت محلی اسکاتلند، مخالفت لندن را با برگزاری همه پرسی استقلال این سرزمین از انگلیس،غیردموکراتیک توصیف کرد.
بدنبال سخنان روز پنجشنبه نخست وزیر انگلیس مبنی بر این که اجازه برگزاری رفراندوم استقلال اسکاتلند را نخواهد داد، نیکولا استورجن، این سخنان را «غیر دموکراتیک» توصیف کرد. 
ترزا می، نخست وزیر انگلیس روز پنجشنبه گفته بود در صورتی که دولت محلی اسکاتلند درخواست برگزاری رفراندوم استقلال از انگلیس را ارائه دهد، آن را رد خواهد کرد. 
ترزا می  گفت:« زمان، زمان مناسبی برای برگزاری رفراندوم استقلال اسکاتلند نیست.» نخست وزیر انگلیس تصریح کرد:«اگر نظر و رای مردم اسکاتلند در این برهه از زمان خواسته شود، آنها بدون این که اطلاعات کافی در اختیار داشته باشند تصمیمی حیاتی می گیرند. بنابراین تصور نمی کنم چنین کاری منصفانه باشد. اعتقاد دارم اتحاد انگلیس و اسکاتلند بسیار با ارزش است چرا که ما بیش از سیصد سال در کنار هم بوده ایم و باور دارم که در کنار هم آینده بسیار خوبی با هم خواهیم داشت. لذا با این استدلال درخواست برگزاری رفراندوم استقلال از انگلیس را رد خواهم کرد.» 
نیکولا استورجن، وزیر اول دولت محلی اسکاتلند، در پاسخ به اظهارات نخست وزیر انگلیس، گفت:« چنین سخنی دموکراتیک نیست، با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شرایط تغییر می کند و به همین دلیل هم برگزاری همه پرسی استقلال برای حفظ منافع اسکاتلند ضروری است.» وی در واکنش به سخنان ترزا گفت:« بدون در نظر گرفتن این موضوع که مردم اسکاتلند در رفراندوم چه تصمیمی خواهند گرفت و در همه پرسی استقلال به این موضوع رای آری خواهند داد یا خیر، تصور می کنم اسکاتلندی ها، از این که نظاره گر دخالت دولت محافظه کار لندن باشند آزرده خاطر خواهند شد و در حالی که می دانند دولت انگلیس در اسکاتلند اختیاری ندارد، بخواهد بر سر راه و تصمیم دولت منتخب دموکراتیک محلی مقاومت کند، متاثر خواهند شد چرا که وظایف دولت محلی شفاف و روشن است.» در سال 2014 میلادی، اگر چه حدود پنجاه و پنج درصد از اسکاتلندی ها در همه پرسی استقلال سرزمین شان از انگلیس به آن رای منفی دادند، اما دو سال بعد در همه پرسی موسوم به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا(برگزیت) که در تاریخ بیست و سوم ماه ژوئن سال 2016 میلادی برگزار شد، و در شرایطی که انگلیسی ها به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند، حدود شصت و دو درصد از مردم اسکاتلند، به ماندن در این اتحادیه رای مثبت دادند. 
بر اساس قانون برگزاری همه پرسی استقلال در اسکاتلند نیازمند تایید پارلمان انگلیس است. پیش از این نیکولا استورجن وزیر اول دولت محلی اسکاتلند گفته بود که قصد دارد نظر مثبت دولت انگلیس به منظور برگزاری همه پرسی استقلال اسکاتلند از این کشور را در بهار سال دو هزار و نوزده میلادی را کسب نماید. پس از سخنان ترزا می، وی گفت:« در وقت مناسب و پس از مشخص شدن وضعیت برکسیت و قبل از آن که دیر شود، پیشنهاد برگزاری همه پرسی استقلال را ارائه خواهد کرد.»


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)