برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه
جشنواره غذای سالم در دومین روز از هفته سلامت ، در مراغه برگزار شد .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در این جشنوراه 140 نفر از بانوان شهری و روستایی مراغه با پختن غذا های محلی و سالم باهم رقابت کردند .
شرکت کنندگان در جشنواره 60 نوع غذا شامل انواع آش ها ، آبگوشت ، کوفته ، کوکو و دلمه را به نمایش گذاشتند.
این زنان برای تهیه غذاهای جشنواره بیشتر سبزیجات کوهی شامل ، قارتره سی ، کنگر ، غازیاغی استفاده کردند.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذا های بومی ، محلی و غذای سالم در میان خانواده ها اعلام کرد.
احمد مجتهدی افزود : معیار انتخاب غذای سالم در جشنواره ، استفاده از سبزیجات ، حبوبات ، غلات وکاهش مصرف قند ، نمک و چربی است .
در پایان این جشنواره از 10 آشپز برتر تجلیل و برای تمامی شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد .
برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در مراغه