در سالروز عید سعید مبعث ، دختران دانشجوی دانشگاه سمنان ، مسابقه آشپزی برگزار کردند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این رقابت با شرکت بیش از 200 دانشجو در سه بخش غذای اصلی،دسر و شیرینی و محلی در دانشگاه سمنان برگزار شد. مهدی یدی مسئول برگزاری این جشنواره گفت: در هر بخش شش نفر با نظر داوران انتخاب و به مرحله بعد که به صورت گروهی برگزار خواهد شد راه می یابد و در نهایت یک گروه در هر کدام از بخش ها منتخب می شود. کیفیت ،طعم و میزان جذب کالری غذا و همچنین تزیینات غذا مهمترین ملاک های داوران برای امتیاز دهی در این جشنواره بود.