بحران انسانی در نوار غزه به علت کمبود سودخت
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، بانک جهانی روز پنجشنبه اعلام کرد کاهش مداوم سوخت و زیرساخت های ناکافی " بحران انسانی " را برای فلسطینیان در نوار غزه به دنبال داشته است.
در آستانه برگزاری کنفرانس بین المللی کشورهای کمک کننده ، بانک جهانی روز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد کمک خارجی به تنهایی و بدون همکاری اسرائیل و تغییرات مناسب نمی تواند اقتصاد راکد فلسطین را نجات دهد.
در این گزارش به نقل از مارینا ویس مدیر بانک جهانی در کرانه باختری و نوار غزه آمده است
در اوج فصول زمستان و تابستان کمبود ذخیره برق موجب سهمیه بندی چهار ساعته آن در طول مدت روز شده و برق ساکنان غزه اکثر ساعات روز قطع است. این شرایط بحران انسانی را برای این منطقه به دنبال داشته است.
وی افزود کمبود برق بیمارستان ها ، مراکز درمانی ، تامین آب و ارائه دیگر خدمات مورد نیاز را با مشکل مواجه کرده است.
نوار غزه ماه ژانویه صحنه اعتراضات به قطع برق بود و وزارت بهداشت غزه درباره پیامدهای خطرناک آن برای بیماران هشدار داد.
بانک جهانی اعلام کرد تشکیلات خودگردان فلسطین باید اصلاحاتی را به منظور تضمین اجرای تعهدات پرداخت به شرکت های تولید برق به عمل آورد و این امر مستلزم سرمایه گذاری در بخش خصوصی است.
به موجب گزارش این بانک، بسیار حائز اهمیت است که در نوار غزه اجازه احداث خطوط برق ولتاژ بالا از اسرائیل به منظور جبران کمبود برق در این منطقه داده شود.
در گزارش بانک جهانی همچنین آمده است کاهش محدودیت های اسرائیل بر تجارت خارجی و فراهم کردن دسترسی به نوار غزه برای افزایش رشد بخش خصوصی و ایجاد فرصت های شغلی در این منطقه ضروری است. چنانچه تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل تغییراتی را صورت دهند، تاثیر نشست کشورهای کمک کننده به میزان چشمگیری افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، نوار غزه ژوئیه سال 2014 میلادی صحنه رویارویی اسرائیل و حماس بود که در این رویارویی بیش از دو هزار و 200 فلسطینی به شهادت رسیدند و 73 اسرائیلی نیز کشته شدند.