برگزاری آزمون سراسری نانو
هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو همزمان در تهران و سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما مدیر اجرایی مسابقه ملی فناوری نانو در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو در 44 حوزه و 31 استان کشور با حضور 4 هزار و 602 داوطلب بر گزار شده است.
مهدی رحمانی با بیان اینکه در این دوره 131 رشته تحصیلی وجود دارد، که به ترتیب رشته های شیمی، مهندسی شیمی، فیزیک، مهندسی مکانیک و زیست شناسی بیشترین داوطلب را داشت، افزود: در این دوره 55 درصد داوطلبان زن و 45 درصد مرد هستند و استان های فارس، تهران، اصفهان، خراسان رضوی و بوشهر بیشترین تعداد داوطلب را دارند.
وی افزود: در این دوره به تفکیک مقطع تحصیلی 7 درصد دکترای تخصصی، 23 درصد دکترای عمومی، 29 درصد مقطع کارشناسی ارشد و 61 درصد داوطلبان هم در مقطع کارشناسی و پایین تر هستند.
رحمانی گفت: 88 نهاد فناوری نانو در فرایند ثبت نام، اطلاع رسانی و برگزاری این مسابقه با دبیرخانه مسابقه ملی فناوری نانو همکاری داشته اند و برگزیدگان این مسابقه در سه گروه برگزیدگان کل، کارشناسی و رشته های تحصیلی دسته بندی می شوند.
وی با اعلام اینکه نتایج این آزمون اواخر خرداد اعلام می شود و آزمون یکی از مسیرهای ورود برگزیدگان به المپیاد بین المللی فناوری نانو است گفت: نخستین المپیاد بین المللی فناوری نانو آذر96 به دبیر خانگی دائمی ایران به مدت یک هفته با موضوع آب و فاضلاب و پسماند های صنعتی که از مهمترین چالش های بین المللی است در تهران برگزار می شود.