رئیس پلیس راه لرستان
اجرای طرح کنترل ترافیک همزمان با سفرهای تابستانی
طرح کنترل ترافیک همزمان با آغاز سفرهای تابستانی در 9 هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی لرستان در حال اجراست.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز لرستان، رئیس پلیس راه استان گفت: طرح کنترل ترافیک همزمان با آغاز سفرهای تابستانی در 9 هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی لرستان در حال اجراست.
سرهنگ چغلوند با اعلام اینکه بیشترین نظارت ها در نقاط حادثه خیز و مناطق گردشگری ست گفت: سرعت و سبقت غیرمجاز، تجاوز به چپ، تردد با خودروی دارای نقص فنی و استفاده از تلفن همراه تخلف محسوب و در صورت مشاهده، خودرو متخلف به مدت 72 ساعت توقیف می شود.
رئیس پلیس راه لرستان با توصیه رانندگان برای رعایت سرعت مطمئنه و اطمینان از سلامت خودرو، از رانندگان خواست علاوه بر استفاده از کمربند ایمنی، تا در طول مسیر بخصوص شعاع 15 کیلومتر ورودی و خروجی شهرها و مناطق پرخطر سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا با سلامت به مقصد برسند.