• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۵۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱
گشت و گذار سایبری؛

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود

یکی از نمونه‌های موفق در ترویج سبک زندگی اسلامی در کشور استرالیا ارائه "اسنک پک حلال" یا کباب حلال به مشتریان است.


به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ ورود دونالد ترامپ به کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا و سپس پیروزی وی در این انتخابات، موج جدیدی از اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی را در آمریکا و جهان بوجود آورد. 
اسلام‌هراسی که در آمریکا پس از حملات 11 سپتامبر نه تنها کاهش نیافت که در 15 ماه کمپین انتخابات ریاست‌جمهوری تشدید شد.

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود
ترامپ از زمان کاندیداتوری برای انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا موج جدیدی از اسلام‌هراسی را در آمریکا و جهان بوجود آورد
ترامپ از ابتدای تشکیل کمپین انتخاباتی‌اش حملات مختلفی را علیه مسلمانان انجام داد و حتی بارها در کمپین انتخاباتی‌اش خواهان جلوگیری از ورود مسلمانان به آمریکا شد و آنها را عامل خشونت و عملیات تروریستی معرفی می‌کرد. البته وی در اولین روزهای شغل جدیدش در کاخ سفید، این وعده خود را عملی کرد و اتباع هفت کشور که تاکنون اقدامی تروریستی در خاک آمریکا اجام نداده‌اند (!) را از ورود به این کشور منع کرد.
از طرف دیگر مسلمانان در اقصی نقاط جهان بیشتر سعی کردند با رفتار اسلامی و سبک زندگی صحیح خود برای چهره واقعی مسلمانان تبلیغ کنند. یکی از مصداق‌های تبلیغی در اشاعه سبک زندگی اسلامی، ارائه غذای حلال است که توانسته نظر بسیاری از مردم کشورهای غیراسلامی را به مسلمانان عوض کند.

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود
ترامپ پس از پیروزی در انتخابات و در اقدامی اسلام‌هراسانه اتباع هفت کشور که تاکنون اقدامی تروریستی در خاک آمریکا انجام نداده‌اند را از ورود به این کشور منع کرد

یکی از نمونه‌های موفق در ترویج سبک زندگی اسلامی در کشور استرالیا رقم خورده و مسلمانان با ارائه غذای حلال توانسته‌اند آوازه "اسنک پک حلال" را در این کشور به جایی برسانند تا دیکشنری مک‌کواری استرالیا واژه سال ۲۰۱۶ به انتخاب مردم را "اسنک پک حلال" اعلام کند.
یکی از نمونه‌های موفق در ترویج سبک زندگی اسلامی در کشور استرالیا ارائه "اسنک پک حلال" یا کباب حلال به مشتریان است.
اسنک پک حلال یا همان کباب حلال (آن‌طور که بیشتر استرالیایی‌ها می‌گویند، اچ.اس.پی) مقداری گوشت کبابی است، مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده، و البته سس که این ترکیب این روزها در ساندویچی‌های استرالیا حرف اول را می‌زند. بعضی این اتفاق را به نفوذ روزافزون اسلام در این کشور تعبیر می‌کنند.

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود
بعضی مشهور شدن کباب حلال در استرالیا را به نفوذ روزافزون اسلام در این کشور تعبیر می‌کنند

اسنک پک حلال ابتکار استرالیایی‌هاست. اما مبتکرانش مهاجران و نوادگان مهاجران اخیر از غرب آسیا (خاورمیانه) و اروپا بوده‌اند. ابتکارشان در حقیقت ترکیبی است غذای این ملت‌ها، و حتی روی فیس‌بوک صفحه ویژه‌ای با ۱۸۰ هزار عضو دارد، که بالایش نوشته: "جایی برای اینکه تجربه‌های اسنک پکی‌مان را با هم در میان بگذاریم و بهترین اسنک پک دنیا را پیدا کنیم." گردانندگان صفحه فیس‌بوکی از اعضا می‌خواهند "عکس اسنک حلال‌تان را برایمان بفرستید. مال کجاست؟ خفن است؟ حلال است؟ معمولی است؟ غول اچ.اس.پی‌هاست یا نه؟"
قیصر تراد، رئیس فدراسیون انجمن‌های اسلامی استرالیا در این رابطه می‌گوید: مردم می‌فهمند هیچ چیز ترسناکی در کلمه حلال نیست. راضی و راحت می‌شوند. می‌بینند معنایش مثبت است، خوب است؛ محبوبیت اسنک پک حلال "ابهام کلمه را می‌زداید، ابهام فرهنگی را که آن واژه از آن آمده می‌زداید، و شاید به آرامش در جامعه کمک کند.

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود
 مسلمانان بدنبال مقابله با اسلام‌هراسی با روش‌های دیگری هستند که ترویج غذای حلال یکی از آنها است که آن را می‌توان متعلق به «دیپلماسی آشپزخانه‌ای» از نوع مردمی آن دانست

کبابی که به جنگ اسلام‌هراسی می‌رود
مسلمانان به دلیل اینکه رسانه‌های جریان اصلی در دنیا را دراختیار ندارند، به‌دنبال مقابله با اسلام‌هراسی با روش‌های دیگری هستند که ترویج غذای حلال یکی از آنها است که آن را می‌توان متعلق به «دیپلماسی آشپزخانه‌ای» از نوع مردمی آن دانست.
اولین بار اصطلاح «دیپلماسی شکمی» توسط "پل راکوور" یکی از وبلاگ‌نویسان برجسته در زمینه دیپلماسی عمومی ابداع شد. از نظر راکوور، قلب‌ها و ذهن‌های مردم جهان را می‌توان به وسیله "اشتهاء" تصرف کرد؛ هدفی که هر کشور و ملتی به دنبال آن است. 
مسلمانان می‌توانند برای دفاع از چهره واقعی خود در بین مردم جهان، غذاهای حلال را در دسترس عموم قرار ‌دهند و ضمن نفوذ در ذهن (به صورت اقناعی به واسطه مُغذی بودن) و قلب (به صورت ارضایی به واسطه طبخ عالی) مردم جهان را به سمت فرهنگ اسلامی جذب ‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)