استقبال از شهدا در سیرجان
درآستانه سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) ، مراسم استقبال گرم مردم شهید پرور سیرجان از 24 شهید عصر امروز در ورودی این شهر برگزارشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما رییس بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اعلام کرد: مراسم وداع با شهدا امشب بعد از نماز مغرب و

عشا درحسینیه امام خمینی سیرجان برگزار می شود.
بگفته ابوالحسنی مراسم تشییع و تدفین پیکر این شهدا همزمان با ایام شهادت حضرت امام صادق (ع) روزهای چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه این هفته در11 شهر استان برگزار میشود.
وی افزود : ازاین تعداد 21 شهید گمنام هستند و هویت سه شهید شناسایی شده است.
بگفته رییس بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ، پیکر 3 شهید در شهر نودژ از توابع منوجان ، 3 شهید در ساردوئیه و شهر درب بهشت از توابع جیرفت ، دو شهید در شهر چاه داد خدا شهرستان قلعه گنج ، یک شهید در شهر جیرفت ، دو شهید در مجتمع صنعتی گل گهر سیرجان ، دو شهید در ریحان شهر زرند ، یک شهید در
بها آباد زرند ، دو شهید در فیض آباد شهرستان راور ، سه شهید در شهر بردسیر و دو شهید در شهر کرمان دفن خواهند شد .
ابوالحسنی درباره شهدای شناسایی شده هم گفت : پیکر شهید اسماعیل هنری از سیرجان ، شهید محمد علی محمد صادقی از رفسنجان و شهید عباس اسدی از گلباف که در عملیات بدر در شرق استان دجله به شهادت رسیدند ، پس از حدود 33 سال در زادگاهشان آرام می گیرد.