• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۸۷۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال
ساکت می داند که استقلال نیمی از هواداران فوتبال را دارد؟

منصوریان: لعنت به قوانین فوتبال که ما رعایت نمی کنیم

سرمربی تیم استقلال پس از شکست مقابل صنعت نفت گفت: لعنت به قوانین فوتبال که در مملکت ما رعایت نمی‌شود.

منصوریان: لعنت به قوانین فوتبال که ما رعایت نمی کنیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علیرضا منصوریان پس از شکست تیمش در بازی مقابلصنعت نفت گفت: به مردم آبادان به خاطر این برد تبریک می‌گویم. به همه مردم زرد طلایی تبریک می‌گویم. به نمایندگی از تیم و هواداران به ساکت تبریک می‌گویم. لعنت به خودخواهی و بی‌سوادی فوتبال. لعنت به قوانین فوتبال که در مملکت ما رعایت نمی‌شود. لعنت به قوانین فیفا. لعنت به گذشته‌ای که فراموش می‌شود. نمی‌دانم محمد رضا ساکت می‌داند استقلال نیمی از هواداران فوتبال را دارد یا نه. ما تا قبل بازی صبر کرده بودم. ما کار قانونی کرده بودیم و تصورمان این بود که قانونی با ما برخورد شود. مملکت ما این همه شهید داده که آزادی بیان باشد، اما اسیر دیکتاتوری شدیم. به تاج گفتم با قوانین عجیب و غریب خود به قوانین فیفا توهین کردید. یکسری از خبرنگاران قوانین فیفا آگاهی دارند و نوشتند که غیرقانونی بازیکنان ما را محروم کردند. به تاج گفتم کار قانونی انجام دهید، صحبتی نمی‌کنم، ما تابع قوانین فیفا و فدراسیون هستیم.

وی ادامه داد: در سخت‌ترین شرایط با العین امارات بازی داشتیم، با وجود داشتن مصدوم و محروم، امید نورافکن را به تیم جوانان دادیم. ضرر کردیم ولی صدای‌مان در نیامد. باید افتخار کنم که برخی از بازیکنان ما به خاطر پرچم ایران مصدوم شدند. آن روز سرباز وطن شدیم و از ما تشکر کردند اما برای تیم امید با ما این رفتار را کردند. در سال جاری در پست دفاع وسط، پادوانی و مگویان مصدوم شدند. رابسون رفت، وضعیت ثبت قراداد منتظری مشخص نبود. فرشید باقری، امید ابراهیمی و اسماعیلی مصدوم بودند.

سرمربی استقلال گفت: شب 23 تیر نامه‌ای به رئیس باشگاه ارسال کردیم و 24 تیر این نامه با پیوست امضای رئیس باشگاه به دفتر تاج و ساکت رسید. در کمیته انضباطی اعلام کردند که بازیکنان ما محروم هستند. از شما می‌پرسم باید راه قوانین بین‌المللی را برویم یا راه قوانین فدراسیون را؟ به تاج گفتم اگر جایی بروید بگویند بازیکن را محروم کردید، به شما می‌خندند. گفتم اگر ما نامه به فیفا بزنیم، تعلیق می‌شوید. 

وی تصریح کرد: به حسن‌زاده گفتم ما نامه‌ به فدراسیون دادیم، گفت تراکتورسازی نامه داده بود ولی محروم‌شان نکردیم. آنجا متوجه شدیم که نامه‌های ما به کمیته انضباطی داده نشده است. مجبور شدیم نامه‌هایی که به فدراسیون داده بودیم، به حسن‌زاده نشان دهیم. ما ماده‌های انضباطی قوانین فیفا و ای اف سی را دادیم. در قوانین فیفا گفته شده که حتی تیم ملی می‌تواند تنها سه روز قبل از بازی‌های فیفا بازیکنان را در اختیار داشته باشد. هیئت رئیسه فیفا هم اعلام کرده که دادن بازیکن به تیم امید ضروری نیست. آیا بازی‌های امید در تقویم فیفا بوده یا نه؟ نبوده است. پس ما کار غیرقانونی نکرده‌ایم. به رئیس باشگاه گفتم ما باید جوابگوی 30 میلیون هوادار باشیم و نباید وارد زمین شویم.  آقای ساکت! از قوانین فوتبال اطلاع نداری. چرا باید به فوتبال خیانت کنید؟ آیا هواداران می‌دانستند که ما روز قبل از بازی کارت بازی بازیکنان را نگرفته بودیم؟ زمان دادرسی بازیکنان محروم ما را نهم مرداد گذاشته‌اید؟ با شعور مردم بازی نکنید.

سرمربی استقلال تاکید کرد: از شما یک سوال دارم، آیا فقط هواداران استقلال از شعار رکیک استفاده می‌کنند؟ به نیروی انتظامی گفتم کاری به هواداران آبادانی نداشته باشید، چون احساسی هستند. سال گذشته اولین بازی ما را از حضور هواداران محروم کردند. گلر ما را محروم کردند. این از پارسال، این هم از امسال. من 40 روز برای تیمم زحمت کشیده بودم. محرومیت بازیکنان ما خنده‌دار بود. به حسن‌زاده گفتم این حکم را بشکنید، چون غیرقانونی است. این حکم توهین به هوادار، پیشکسوت و فوتبال است. چون منصوریان جواب تلفن نداده ٣ بازیکن ما را محروم کردید، اصلا دلیلی ندارد منصوریان پاسخ تلفن‌های شما را بدهد، چون قانون را می‌دانیم. من فقط سیدمجید حسینی را در دفاع داشتم، آقای ساکت دلتان خنک شد؟

وی افزود: این برد چیزی از زحمت‌های صنعت نفت کم نمی‌کند، اما تیم ما بهم ریخت. ساکت باید از هواداران استقلال عذرخواهی کند. من به رئیس باشگاه گفتم که باید از او به کمیته انضباطی شکایت کنیم. او توانسته حکم بدهد و بازیکنان ما را محروم کند. ما در فضای بی‌اطلاعی هستیم و لعنت به این بی‌اطلاعی و خودخواهی دوستان. تیمی که برای آن زحمت کشیدیم اما تا ساعت 4 بعداز ظهر نمی‌دانستیم که بازیکن داریم یا نه.

منصوریان در ادامه گفت: با محسن کریمی دو سال دیگر تمدید کردیم. سلامت این بازیکن برای ما مهم بود، به همین دلیل او را از لیست خارج کردیم. ما بین تاریخ میلادی و شمسی هم گیر کرده‌ایم، نمی‌دانیم باید با تاریخ تولد شمسی جلو برویم یا میلادی. به تاج گفتم همه می‌گویند نگران جوانان هستیم، پس اجازه دهید همه جوانان بازی کنند. 

منصوریان بار دیگر تاکید کرد: قوانین فیفا در مرزهای ما رعایت نمی‌شود. اگر بخواهیم قوانین را ببینیم می‌توانیم در اینترنت ببینیم. هیچ مربی یا بازیکنی گارانتی ندارد که بتواند موفق شود. یک نفر از طبقه بالا به طبقه پایین دستور می‌دهد بازیکن را محروم کنند. وقتی قانون رعایت نمی‌شود، نمی‌توانیم بدهی‌ها را هم بگیریم. من قبلاً به تاج گفته بودم که فوتبال ما در بی قانونی غلت می‌زند و بهتر است قبل از هر چیز به جای مبارزه با برخی مسائل، برویم با قوانین فوتبال آشنا شویم.

وی گفت: منظور من ساکت فقط نیست. ضمن اینکه من حرف‌هایم را باید به شما بگویم. بروم در اتاق خالی فریاد بزنم؟ شما باید حرف‌های من را انتقال بدهید.

منصوریان در واکنش به سوال یک خبرنگار درباره نتایج گذشته استقلال گفت: شما هوادار فوتبال هستی یا خبرنگار؟ اینجا کری خوانی نیست که می‌گویید نتایج در گذشته چه شده است. وقتی شما عقب می‌افتید ممکن است که نوع بازی‌تان هم تغییر کند. در نیمه اول شکل و شمایل تیم‌مان عوض شده بود. البته تیم ما در نیمه اول از نظر روحی باخته بود. در نیمه اول سردرگمی داشتیم، اما در نیمه دوم کامل سوار بازی بودیم. نفت در نیمه دوم فقط یک موقعیت خوب با حرکت پریرا روی دروازه ما داشت که می‌توانست تبدیل به گل دوم شود. به نظرم عملکرد صنعت نفت نسبت به سال گذشته بهتر شده است. 
سرمربی استقلال درباره عملکرد داور بازی تیمش مقابل صنعت نفت هم تصریح کرد: نسبت به عملکرد داوری هیچ اعتراضی نداریم. اعتراض در طول بازی هم طبیعی است، اما ما اعتراضی نداریم. به نظرم حتی پنالتی که گرفته شد درست بود، من از زاویه خوبی ندیدم، اما وقتی سوال کردم متوجه شدم که پنالتی درست بوده است.

وی درباره عملکرد کمالوند در صنعت نفت گفت: کمالوند سابقه فوتبالی زیادی ندارد، اما سابقه مربیگری‌اش خوب بوده است. صنعت نفت نسبت به سال گذشته بهتر بازی می‌کند، تقویت هم شده و فارغ از نتیجه مقابل استقلال تیم قدرتمندی است و می‌تواند جایگاه خوبی در لیگ امسال داشته باشد و نحوه بازی آنها هم مشخص است.

منصوریان در پایان گفت: شرایط ما خیلی خوب بود و اگر ساختارمان در نیمه اول به هم نمی‌خورد، می‌توانستیم بهتر بازی کنیم. اگر شکل خودمان را داشتیم می‌توانستیم برگردیم، اما از شکل خودمان خارج شدیم. تیم ما یک هفته است که به هم خورده و از نفراتی که با آنها کار کرده بودیم، نتوانستیم استفاده کنیم. نسبت به سال گذشته هم ما تغییرات زیاد داشتیم، اما این هم طبیعی است وقتی تیم‌ها مقابل استقلال و پرسپولیس بازی می‌کنند، با انگیزه‌تر هستند. صنعت نفت هم خوب بود، اما ما ساختارمان به هم خورد. از نظر روحی به هم ریختیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)