• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶

آمریکا؛ بزرگترین تهدید برای امنیت جهانی

نگرش منفی مردم دنیا به آمریکا با روی کار آمدن ترامپ افزایش یافته است

آمریکا؛ بزرگترین تهدید برای امنیت جهانینتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه "پیو" در مورد تهدیدات امریکا نشان می‌دهد که تعداد فزاینده‌ای از مردم جهان قدرت و نفوذ آمریکا را تهدید جدی و بزرگ برای کشورشان به شمار می‌آورند، مسئله‌ای که موجب شده میزان رضایت و اعتماد جهانیان به رئیس جمهور این کشور به شدت کاهش یابد. در این میان نگرش منفی به نقش رهبری آمریکا در دوران ترامپ بیشتر شده و این افزایش در هر دو سطح داخلی و خارجی بوده است. 
بر اساس نتایج نظرسنجی‌ این مؤسسه آمریکایی که در پنجم تیرماه امسال انتشار یافت به طور میانگین 38 درصد از کسانی که در بیش از سی کشور مختلف دنیا مورد مصاحبه قرار گرفتند، معتقدند قدرت و نفوذ امریکا تهدیدی جدی برای کشورشان به حساب می‌آید که این رقم نسبت به نظرسنجی 2013 میلادی بیش از 13 درصد رشد داشته است.
در این میان آنچه جلب توجه می‌کند این است که خود آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که مردم دنیا، آمریکا را بزرگترین تهدید برای صلح جهانی به شمار می‌آورند. علل و دلایل متعددی برای ترس و نگرانی جهانیان از قدرت و نفوذ امریکا وجود دارد.
جنگ‌افروزی آمریکا یکی از این دلایل است. امریکا بیش از هر کشوری در جهان برای مصارف نظامی پول خرج می‌کند و بیش از همه در جنگ و حملات فرامرزی مشارکت دارد. حضور نظامی در افغانستان، عراق و سوریه تنها بخشی از سیاست توسعه طلبانه و استکباری آمریکاست که به بهانه‌های واهی مبارزه با تروریسم و برقراری صلح و امنیت در جهان تاکنون میلیون‌ها نفر را به کام مرگ فرستانده و خسارات جبران‌ناپذیری بر پیکره صلح و امنیت جهانی زده است.
ناگفته پیداست امریکا که همواره به بهانه تامین امنیت و کمک وارد کشورها می‌شود خود باعث ایجاد ناامنی و مشکلات برای این کشورها ‌شده است. در این مسیر، مداخلات آمریکا در کشورها پس از پایان جنگ سرد شدت بیشتری پیدا کرده و اکنون کار به جایی رسیده که تشدید نگرانی جهانی از اقدامات تهدیدآمیز دولت امریکا تعجب‌برانگیر به نظر نمی‌رسد. علت آن رویکرد دولت ترامپ است که برخلاف دولت‌های قبلی، چندان دغدغه حفظ وجهه واشنگتن در نزد افکار عمومی را ندارد و تنها  به تحقق شعار «اول امریکا» می‌اندیشد. به یک سخن، نگاه اقتصاد محور ترامپ به سیاست موجب شده که او منفعت طلبی تجاری را بر مصلحت اندیشی سیاسی ترجیح دهد. 
همچنین آمریکا به عنوان اولین تهدید سایبری جهان، به دنبال اعمال تحریم‌های جدید علیه برخی کشورهاست. نمونه بارز این نوع تهدید سایبری، حملات سایبری آمریکا و صهیونیست‌ها به ایران و چین و روسیه است. 
از این منظر، روسیه، چین و ایران در کانون حملات سایبری آمریکا خوانده و گفته می‌شود که آمریکا در سال‌های اخیر تمرکز خود را روی عملیات سایبری افزایش داده است. به طوری که به نوشته روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، اوج عملیات مخفی سایبری سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا به سال 2011 باز می‌گردد که هدف نزدیک به «سه‌چهارم» این عملیات کشورهایی چون روسیه، چین، کره شمالی و ایران بود.

.................................................
مصطفی عبدلی



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)