آمادگی گیلان برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی
گیلان به 18 زایر ایرانی و خارجی تجمع عظیم اربعین حسینی خدمات رسانی می کند.

گیلان برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی آماده است.
به گزاش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان مدیر کل امنیتی و اجتماعی استانداری امروز در جلسه ستاد اربعین حسینی آستارا گفت : امسال پذیرایی و اسکان 18 هزار زائر اجتماع عظیم اربعین حسینی بر عهده گیلان است.
نادر عبدالله پور افزود : تامین 3 وعده غذایی و اسکان 7 هزار زائر در کربلا ، 5 هزار در نجف اشرف و 6 هزار زایر کشورهای آسیای میانه که برای سفر به عراق از مرز زمینی آستارا وارد ایران می شوند بر عهده گیلان است.
فرماندار آستارا هم با اشاره به اهمیت رونق گردشگر مذهبی گفت : باید تلاش شود تا زیرساخت های مناسب تری برای پذیرایی و اسکان گردشگران مذهبی که از مرزهای زمینی کشور وارد می شوند فراهم شود.
یونس رنجکش با تاکید بر ضرورت افزایش گیت های روادید مرزی ، ایجاد غرفه های مواد غذایی و تامین ارز برای گردشگران افزود : امسال خودروهای بیشتری برای انتقال 6 هزار زایر کشورهای آسیای میانه از مرز آستارا به مرز مهران نیاز است.