• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳
اقتصادی » صنعت

کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشد

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد : کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشد و بهبود فضای کسب و کار را اولویت بداند.

کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد باشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامحسین شافعی در پیامی، رأی اعتماد مجلس به اکثر وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور و تشکیل دولت دوازدهم را تبریک گفت.
وی افزوده است :
برای فعالان اقتصادی و اقتصادگردانان مایه خشنودی است که دولت دوازدهم در کوتاه‌ترین زمان پس از تنفیذ و تحلیف ریاست محترم جمهوری با اعتماد مجلس محترم به عموم انتخاب‌های رئیس‌جمهور شکل گرفته است.
تشکیل دولت و برگزاری اولین جلسه هیات وزیران نشان‌دهنده عزم وزرای جدید برای عمل به ماموریت‌های پیش رو است.
همان‌طور که رئیس‌جمهور در جریان دفاع از وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم تاکید داشت، بهبود محیط کسب‌وکار از اولویت‌های اصلی کابینه دوازدهم خواهد بود.
حضور وزرای آشنا به این وظیفه و معتقد به بخش خصوصی این امیدواری را ایجاد کرده است که دوره فعالیت دولت دوازدهم، بسیاری از گره‌ها در فضای کسب‌وکار گشوده شود و دولت با چابک‌سازی خود به تسهیل امور در فضای کسب‌وکار کمک کند.
حضور رئیس اسبق پارلمان بخش خصوصی در جایگاه معاونت اقتصادی رئیس‌جمهور به‌عنوان فردی معتقد به بهبود فضای کسب‌وکار، امیدواری فعالان اقتصادی را افزون ساخته است.
توجه به اولویت‌های اقتصادی در برنامه‌های وزرای سیاسی نیز نشان می‌دهد که ریاست محترم جمهوری به‌عنوان هدایت‌کننده کابینه دوازدهم، خواسته‌های بخش خصوصی در زمینه ادای دِین سیاست به اقتصاد را مورد عنایت قرار داده است.
بازیابی معاونت اقتصادی در دولت و همچنین وزارت امور خارجه در کنار تاکید وزیر اطلاعات به ایجاد فضای امن برای سرمایه‌گذاران، نشان می‌دهد که کابینه دوازدهم در خدمت اقتصاد خواهد بود. 
امیدواریم این برنامه‌ها و اولویت‌گذاری‌ها در میدان عمل نیز خود را نمایان سازد و در 4 سال آینده هم وزارتخانه‌های اقتصادی به بهبود فضای کسب‌وکار اهمیت دهند و هم بخش‌های سیاسی یارانه خود را به اقتصاد بازگردانند. در این صورت است که می‌توان امیدوار بود، سرمایه‌گذاری در اقتصاد رونق بگیرد و اهداف مورد نظر برای رشد اقتصادی و اشتغال به ‌عنوان محصول آن نمایان شود.


ضرورت بهبود فضای کسب و کار 

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین با اشاره به اینکه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در طول زمان روندی صعودی را طی کرده است ، انتظارت و اولویت‌های این بخش را از وزارت اقتصاد اعلام کرد.
 شافعی گفت: تدوین برنامه اقتصادی دولت برای چهار سال آینده، میدان دادن به بخش خصوصی و واگذاری تصدی‌گری‌ها و قرار گرفتن دولت در جایگاه اصلی که همان سیاست گزاری و نظارت است باید مد نظر باشد.
شافعی با عنوان اینکه توجه به تولید ملی به‌عنوان موضوع اصلی و اساسی کشور است، تأکید کرد: جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تعامل با اقتصاد جهانی از اقدامات مهم در کشور است.
به دلیل کاهش شدید تقاضای داخلی و قدرت خرید جامعه که به عقیده برخی کارشناسان هنوز کمتر از ۱۰ سال پیش بوده، لازم است تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های داخلی و حمایت از آن، صادرات به‌عنوان اولویت موردتوجه جدی قرار گیرد و با اعمال سیاست‌های تشویقی و حمایت به‌عنوان نوک پیکان حرکت توسعه اقتصادی کشور به آن توجه شود.
شافعی با اشاره به اصل عدالت مالیاتی اظهار داشت: عدالت مالیاتی بسیار مهم و موردتوجه است و بخش خصوصی خواهان حذف تمام معافیت‌های مالیاتی برای رسیدن به عدالت اجتماعی است.
وی تصریح کرد: بهبود فضای کسب‌وکار اصل و اساس آینده اقتصاد کشور در جذب سرمایه گذاری خارجی و توسعه سرمایه گزاری و بستر امنی برای توسعه اقتصادی کشور است.
شافعی همچنین از علی طیب نیا وزیر سابق اقتصاد به‌عنوان فردی که با حضور مستمرش در این شورا، آن را بانظم خاصی پیش برد یادکرد و گفت: وی پایه‌ای قابل‌اتکا برای شورا بود.
غلامحسین شافعی با اشاره به برنامه‌های اعلام‌شده مسعود کرباسیان، وزیر جدید اقتصاد گفت: مایه امیدواری فراوان است همچنین با شناختی که از ایشان داریم، می‌دانم که فاصله میان گفتار و کردار ایشان زیاد نیست و می‌توانیم به‌زودی شاهد اجرای برنامه‌هایشان باشیم.
شافعی همچنین با اشاره به سابقه حضور کرباسیان در اتاق ایران گفت: کرباسیان مدتی نایب‌رئیس اتاق ایران بود و از جنس فعالان اقتصادی هم محسوب می‌شود.
ایشان در جریان مسائل، مشکلات و فعالیت‌های بخش خصوصی هست که این موضوع هم نکته مثبتی برای فعالان اقتصادی محسوب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی هیبریدی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی 
مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز
شتاب دوباره در نهضت ملی مسکن بندرعباس
ششمین نشست چهره به چهره مسئولان با خانواده زندانیان در قم برگزار شد
بودجه و اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال تامین شده است
معارفه سرپرست جدید معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان
میزبانی کیش از بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان صنعت پتروشیمی، پالایش و صنایع وابسته
مراسم جشن تکلیف بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز دختر در کیش
انتصاب اعضای هیأت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خراسان جنوبی
آغاز فرآیند میزبانی کرمان از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
انجام بیش از ۶ هزار خدمت سلامت در بیمارستان صحرایی چم پلک
شهید سلیمانی در عرصه سیاسی و دیپلماسی، سیاست را اخلاقی کرد
فرد اهدا کننده خون چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
فراخوان مشارکت علمی و میدانی در سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی چهارمحال‌وبختیاری
اجرای طرح نظارت و کنترل از ۶۲۱ جایگاه عرضه سوخت
۲۰۰ آزمون باسکول وسایل نقلیه چرخدار جاده‌ای چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه فرش، تابلوفرش دستباف و لوازم خانگی در زنجان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)