• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۳۹۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۴
فارس » اقتصادی

صدور پروانه بهره برداری نخستین شهرک صنعتی غیردولتی فارس+ فیلم

پروانه بهره برداری نخستین شهرک صنعتی غیردولتی فارس صادر و در مراسمی به سرمایه گذار این شهرک صنعتی اعطا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، شهرک صنعتی کامپوزیت سازه ماندگار که نخستین شهرک صنعتی غیردولتی استان فارس محسوب می‌شود با سرمایه گذاری اولیه ۳۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی راه اندازی شده است.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در آیین اعطای پروانه بهره برداری نخستین شهرک صنعتی غیر دولتی فارس از حمایت‌های دولت از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ایجاد و راه اندازی شهرک‌های صنعتی غیردولتی خبرداد و گفت: ایجاد شهرک‌های صنعتی خصوصی در راستای تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت‌های استقرارواحد‌های صنعتی در قالب شهرک‌های صنعتی غیردولتی انجام می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
شاهپور قنبری با بیان اینکه براساس قانون مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری از شهرک‌های صنعتی غیر دولتی توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی شهرک‌های صنعتی صادر می‌شود، افزود: در این زمینه در استان فارس مجوز تاسیس ۴ شهرک صنعتی غیردولتی صادر شده که از این تعداد شهرک صنعتی کامپوزیت سازه نخستین شهرک صنعتی است که به مرحله بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس اضافه کرد: صدور مجوز تأسیس و پروانه بهره برداری این شهرک صنعتی پس از انجام مراحل کارشناسی و طی روال قانونی و اخذ استعلام‌های مختلف از نهاد‌ها و دستگاه‌های ذیربط، توسط شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، انجام شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد شهرک‌های صنعتی غیردولتی در راستای سیاست‌های دولت مبنی‌بر تقویت و حمایت از بخش خصوصی است گفت: ایجاد این شهرک‌های صنعتی در چارچوب قوانین و مقررات موجود انجام می‌شود.
قنبری با اشاره به اینکه شهرک‌های صنعتی غیردولتی نیز از مزایای شهرک‌های دولتی بهره‌مند می‌شوند، اما امور نحوه واگذاری زمین در آن‌ها بر عهده بخش خصوصی است تصریح کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز نقش نظارتی خود را در این مورد بر اساس قانون انجام خواهد داد.
وی، اعمال معافیت‌های مالیاتی را از مهمترین این مشوق‌ها بیان کرد و گفت: این شهرک‌های صنعتی در مناطق برخوردار معافیت ۷ ساله و در مناطق غیربرخوردار معافیت مالیاتی ۱۳ ساله دریافت می‌کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس بیان کرد: این شهرک صنعتی در شهرستان سپیدان در فاز اول در زمینی به مساحت ۲۳ هکتار ایجاد می‌شود که دارای هفت هکتار اراضی صنعتی است.
وی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سرمایه‌گذاران این شهرک صنعتی غیردولتی که در حال حاضر یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های صنعتی جهان در زمینه طراحی و ساخت انواع محصولات و تجهیزات و قطعات کامپوزیتی و GRP ایجاد و راه‌اندازی کرده‌اند گفت: با توجه به وجود فناوری و دانش فنی و نیز توان مالی و اجرایی بین سرمایه‌گذاران، این شهرک صنعتی به‌عنوان تخصصی‌ترین شهرک صنعتی کشور و خاورمیانه در زمینه تولید قطعات و محصولات کامپوزیتی، فعالیت خواهد کرد که محصولات با فناوری‌های روز به روش‌های مختلف نظیر SMC و BMC را تولید و به بازارهای داخلی و خارجی ارسال خواهد کرد.
مدیر عامل شهرک صنعتی کامپوزیت سازه ماندگار نیز با قدردانی از حمایت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی در مراحل مختلف راه اندازی و صدور پروانه بهره برداری این شهرک صنعتی گفت: این شهرک صنعتی با سرمایه گذاری اولیه ۳۰۰ میلیارد ریال ایجاد که حجم سرمایه گذاری تا تکمیل زیرساخت‌ها و توسعه کامل به بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید.
علیرضا ظهیر امامی افزود: درحال حاضر در فاز اول برای ۲۵۰ نفر در این شهرک صنعتی اشتغال ایجاد شده که میزان اشتغال تا دوسال آینده و با استقرار واحد‌های مختلف به دو یا سه برابر ظرفیت فعلی افزایش می‌یابد.
وی با بیان اینکه ایجاد تخصصی‌ترین شهرک صنعتی کامپوزیتی کشور و خاورمیانه برای افق این شهرک صنعتی پیش بینی شده است، گفت: با اجرای طرح‌های توسعه مساحت این شهرک تا دوبرابر افزایش می‌یابد.
ظهیر امامی استفاده از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا در صنعت کامپوزیت و ایجاد واحد‌های تحقیقات کامپوزیت را از اهداف مهم در ایجاد این شهرک صنعتی غیردولتی اعلام کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز جمعه فردا ۱۴ آذر به امامت آیت الله حسینی بوشهری در قم
ولایتی: بیانیه‌های سیاسی واقعیت مالکیت جزایر ایرانی را تغییر نمی‌دهد
لزوم تربیت نیروی انسانی آموزش‌محور برای ایفای مأموریت‌های دفاعی
چرا قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود؟
آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین
علیزاده دبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم شد
تحویل نخستین واحد‌های نهضت ملی مسکن در مهرگان مشهد
تقویت اقدامات احیای دریاچه ارومیه با همکاری های بین المللی
واژگونی سواری در جاده شیراز به کازرون با ۲ مصدوم
دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی به شاهین دژ رسید
تجلیل وزیر راه و شهرسازی از خانواده سه شهید زنجانی
دیداری صمیمانه با خالق خاطرات ماندگار «قصه‌های تابه‌تا»
مهار آتش انبار کالا‌های بازرگانی در قشم
ضرورت ورود دستگاه‌های قضائی، نظارتی و اجرایی برای حل مشکلات تولید
تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش در محورهای استان
گمرک خراسان جنوبی آماده اجرای روان و منظم طرح کولبری
عقب‌نشینی عراق از طرح تحریم مالی گروه‌های مقاومت
دیدار نماینده وزیر راه و شهرسازی با مادر شهید سالارزهی
راه شهدا، حقیقت زنده انقلاب اسلامی است
پدافند غیرعامل، راهبردی برای کاهش آسیب پذیری و افزایش توان ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)