پخش زنده
امروز: -
همایش استانی طعم خوش ریاضی با هدف استعدادیابی دانش آموزان منطقه با حضور مبتکر بازی شهر ریاضی در چابهار برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، مبدع بازی شهر ریاضی و استاد دانشگاه فردوسی مشهد در این همایش اظهار داشت: همایش طعم خوش ریاضی با هدف استعدادیابی و هدایت تحصیلی دانش آموزان علاوه بر شهرهای مختلف کشور برای نخستین بار با مشارکت 1200 دانشآموز در این بندر برگزار شد.
مجید میرزا وزیری افزود: دانش آموزان در مدرسه جنبه های زیبایی شناسانه ریاضی را کمتر می بینند و معمولا فراهم کردن محیط تفریح و یادگیری ریاضی برای خیلی ها سخت است.
میرزا وزیری با بیان اینکه در همایش شهر ریاضی سال گذشته 21 هزار نفر شرکت کردند، تصریح کرد: هدف از این بازی، آموزش کاربردی ریاضی در مسایل زندگی روزمره، یادگیری ریاضی به صورت عملی و کشف استعدادهای ریاضی سراسر کشور و برنامهریزی برای پرورش این استعدادهاست.
کردی مدیر عامل منطقه آزاد بندر تجاری و صنعتی چابهار هم گفت: این همایش 3 روزه با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شده است.