• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۳۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸
سیاسی » دولت
روحانی در دیدار آمانو:

تا زمانی به برجام متعهد هستیم که از منافع آن بهره‌مند شویم

رئیس جمهور بر ضرورت حفظ استقلال و بی طرفی آژانس بین المللی انرژی اتمی تأکید کرد و با بیان اینکه آژانس تنها مرجع تأییدکننده پایبندی ایران به برجام است، تصریح کرد: برجام معیار مشخصی دارد و ملاک عمل ایران نیز صرفا همان معیارهاست.

تا زمانی به برجام پایبند و متعهد هستیم که از منافع آن بهره مند شویمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز یکشنبه در دیدار "یوکیو آمانو"، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به اینکه آژانس تا این مرحله در نحوه اجرا و ثبات توافق برجام نقش مثبت و سازنده ای داشته است، گفت: مجموعه همکاری های جمهوری اسلامی ایران با آژانس کامل و قابل توجه بوده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در چارچوب پادمان آژانس، مقررات بین المللی و توافق برجام آماده توسعه همکاری های خود با آژانس است، افزود: اراده ما مبتنی بر همکاری بلندمدت با آژانس در چارچوب مقررات بین المللی است و امیدواریم با توجه به همکاری کامل ایران در سال های اخیر، آژانس هر چه سریع تر نتیجه نهایی مبنی بر صلح آمیز بودن ماهیت برنامه هسته ای ایران را اعلام کند.
آقای روحانی با بیان اینکه انتظار داریم آژانس در چارچوب اقدامات و وظایف خود، کمک هایی را که به دیگر کشورهای متعهد به پادمان و ان پی تی در زمینه های مختلف علمی، کشاورزی، حفاظت و پزشکی ارائه می کند در اختیار ایران نیز قرار دهد، بر ضرورت حضور افراد توانمند ایرانی در مسئولیت های مدیریتی آژانس تاکید کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یک کشور هر طور که بخواهد نمی تواند با توافقات چندجانبه و بین المللی برخورد کند، گفت: استحکام مقررات و معاهدات بین المللی بسیار مهم است.
آقای روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همانطور که بارها اعلام کرده است هرگز اولین کشوری نخواهد بود که از برجام خارج شود، گفت: تا زمانی به برجام پایبند و متعهد هستیم که بتوانیم از منافع قید شده در آن بهره مند شویم .
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اعتبار آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان یک نهاد مهم بین المللی در افکار عمومی جهان بر مبنای این است که بدون تأثیرپذیری از قدرت ها، فعالیت های حرفه ای و فنی خود را به انجام برساند و اینکه برخی از کشورها و مقامات آنها بخواهند بر تصمیمات آژانس تاثیر بگذارند و اعمال فشار کنند برای ما قابل قبول نیست.
آقای روحانی با بیان اینکه همکاری های ایران و آژانس باید گام به گام موجب تقویت اعتماد دو طرف شود، گفت: نباید اجازه دهیم برجام به عنوان دستاوردی مهم، خدشه دار شود و باید با همکاری گسترده این تعهد مهم بین المللی را تثبیت کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه رفتار جدید دولت امریکا هیچ کمکی به ثبات و امنیت منطقه نخواهد کرد، افزود: مبارزه با تروریسم یکی از مهم ترین اهداف در منطقه به شمار می رود و امروز ثبات و امنیت برای ملت های منطقه بسیار حایز اهمیت است.
"یوکیو آمانو"، مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی نیز در این دیدار برجام را توافقی بسیار خوب دانست و گفت: امروز بر اساس تلاش های مشترکی که به انجام رسیده است می توانیم تاکید کنیم که جمهوری اسلامی ایران به تمام تعهدات خود در چارچوب مقررات بین المللی و برجام عمل کرده است.
مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکثر مقامات و مسئولان عالی رتبه کشورهای جهان در فضای بین المللی با قدرت از برجام حمایت می کنند، اظهار داشت: اجرای تعهدات و پایبندی به آنها ازجانب همه طرف ها نقش اساسی و حیاتی در ثبات و آینده برجام خواهد داشت.
آمانو با تجلیل از پایبندی جمهوری اسلامی ایران در عمل به تعهدات خود در برجام، خاطرنشان کرد: اعتبار آژانس بسیار حایز اهمیت است و همچنان به بی طرفی خود در مواضع، ادامه می دهد و بر اساس حقایق و پادمان ها گزارش های واقعی را ارائه خواهد کرد.
مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی با تاکید بر ضرورت حمایت از پروژه های تحقیقاتی ایران و توسعه همکاری های ایران و آژانس در بخش های مختلف، گفت: از حضور متخصصان ایرانی برای تصدی مسئولیت های مدیریتی در آژانس استقبال می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آتش‌سوزی خودروی قاچاق سوخت باز هم در هرمزگان کشته داد
وقوع دو حادثه مرگبار در آذربایجان شرقی 
افزایش غلظت غبار در سمنان
تبدیل شهرک بعثت تبریز به منطقه ویژه فناوری‌های نوین
آگاهی، مهم‌ترین سد مقابل ویروس اچ آی وی
مسیر پایدار برای سوریه، روندی فراگیر تحت رهبری سوری هاست
تقویت تشکل‌های مردمی برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها
خوزستان در دومین دوره جام رسانه امید کشور قهرمان شد
سیوان و گشودن پنجره‌ای به سوی ایلام زیبا
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
ملی پوشان فیتنس امیدوار به کسب نشان جهانی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ آبان ۱۴۰۴
شناسایی اولویت‌های آذربایجان شرقی در آستانه سفر رسمی رئیس جمهور
محمد سیستانی: داور اهل ترکیه جریان بازی را تغییر داد
رنگرز: کشتی‌گیران با وجود خستگی به بازی‌های کشور‌های اسلامی آمدند
وحدت اقوام و مذاهب، پشتوانه امنیت و توسعه کشور است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز میرزاطیبی در پرش با نیزه
بی کفن بازگشتند؛ با پلاکی به نام گمنامی
بازگشت کشتارگاه صنعتی مرغ ممسنی به چرخه تولید
صعود تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فیفا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)