• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۱۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
قم » اجتماعی
خطیب جمعه قم؛

تحریم‌های آمریکا آزمونی برای سنجش پایبندی طرف‌ها به برجام

امام جمعه قم با اشاره به عهد شکنی آمریکا در مسئله برجام، رفتار کشورهای اروپایی در برابر این تحریم‌ها را آزمونی برای سنجش پایبندی آنها به برجام دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین  اعرافی، خطیب تحریم‌های آمریکا آزمونی برای سنجش پایبندی طرف‌ها به برجامجمعه قم با بیان اینکه آمریکا به دنبال اعمال همه تحریم‌های گذشته به بهانه‌های واهی است، گفت: با این اقدام آمریکا، ایران و همه دنیا در برابر یک آزمون جدید قرار گرفته‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت پایبندی اروپایی ها به تعهدات خود در برجام، افزود: اروپایی‌ها تا کنون راست نگفته‌اند و همواره در مذاکرات فریبکاری کرده‌اند ولی باید در این آزمون جدید به پای عهدی که در برجام امضا کرده‌اند، بایستند.

امام جمعه قم، گفت: طرح امروز آمریکا، طرح تکمیل شده فتنه‌های گذشته است و این مسئله ضرورت هوشیاری و تبیین این توطئه‌ها را ایجاب می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین  اعرافی با بیان اینکه تحریم‌ها و توطئه‌های دشمن علیه نظام اسلامی و ملت ایران بی سابقه نیست ولی ابعاد این تحریم‌ها و توطئه‌ها بی‌سابقه است، تاکید کرد: توطئه‌های امروز آمریکا موجب شده تا ملت ایران پرشورتر از همیشه با فریادی رساتر از قبل در راهپیمایی 13 آبان انزجار خود از آمریکا را اعلام کند.

وی با تشریح راهبردهای جدید آمریکا علیه ملت ایران اعلام کرد: تضعیف عزم مسئولان و مردم برای مبارزه با استکبار، تغییر نگاه ما به استکبار، ترویج فکر صلح با دشمن، فشارهای اقتصادی و تشدید تحریم‌ها از جمله طرح‌های آمریکا علیه ملت ایران است.

خطیب جمعه قم، تقویت جبهه همراهان در منطقه و فشار به جبهه مقاومت را از جمله دیگر راهبردهای آمریکا اعلام کرد و افزود: تجزیه کشورهای اسلامی از جمله دیگر برنامه‌های آمریکا در منطقه است که فضل الهی آخرین توطئه آنها در اقلیم کردستان عراق برای تجزیه این کشور به شکست کشانده شد.

وی افزود: مسئولان باید فرمان‌ها و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب را جدی گرفته و به غیر از خود، جبهه مقاومت و توان داخلی به وعده دیگری دل نبندند.

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با بیان اینکه آمریکا تحریم‌های سخت‌تری را علیه ایران در دستور کار دارد، گفت: مردم، مسئولان باید آگاهی و بصیرت لازم  و تکیه بر توان داخلی راه را بر توطئه‌های دشمن سد کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

13 آبان فرصتی برای بازخوانی توطئه‌های آمریکا

وی  13 آبان را فرصتی مناسب برای بازخوانی و تبیین ابعاد توطئه‌های آمریکا علیه ملت ایران دانست و افزود: حضور گسترده جوانان، نوجوانان و قشرهای مختلف مردم به استکبار جهانی نشان می‌دهد که ملت بزرگ ایران فریب آنها را نخواهد خورد و با شجاعت در برابر توطئه دشمنان ایستادگی می‌کند.

اربعین تجلی عظمت حرکت الهی

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با بیان اینکه، حضور بیش از 20 میلیون جمعیت عاشق و دلباخته اهل بیت(ع) در ایام اربعین نشان دهنده حقانیت حرکت امام حسین(ع) و عظمت قیام در راه خدا است، گفت: اربعین پدیده شگفت‌انگیزی در تاریخ است که زبان از وصف این پدیده بزرگ بشری عاجز است.

خطیب جمعه قم، گفت: حضور قشرهای مختلف از همه ادیان، مذاهب، اقوام و نژادها و از بیش از 100 کشور جهان را از جمله ویژگی‌های استثنایی این تجمع عظیم بشری است.

وی گفت: در این مراسم تاریخی که قرن‌ها استمرار داشته است عشق و اخلاص، شجاعت و ایثار و نیز وحدت و انسجام در قلب شرکت‌کنندگان موج می زند.

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با تاکید بر اینکه مشعل عاشورا بیش از هر زمان دیگر در تاریخ در حال نورافشانی است، گفت: اربعین پدیده اجتماعی بزرگی است که باید از ظرفیت های بی‌بدیل این حرکت با عظمت دینی استفاده کرد.

فعالیت موثر شورای فرهنگ عمومی نیازمند حمایت مردم و سایر نهادها

وی در ادامه با اشاره به 14 آبان روز فرهنگ عمومی، گفت: شوراهای فرهنگ عمومی در سراسر کشور با هدایت ائمه‌جمعه اقدامات خوبی انجام داده‌اند؛ البته برای نقش آفرینی بیشتر این شوراها حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی ضروری است.

امام جمعه موقت قم با تاکید بر اینکه فعالیت جدی‌تر شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرها نیازمند بازتعریف وظایف و نقش این شورا است، ادامه داد: امر به معروف، نهی از منکر، صیانت از حق الناس و ترویج حیا، حجاب و عفاف در جامعه، نیازمند حساسیت قشرهای مختلف مردم و اهتمام روز افزون به این موضوعات مهم است.

رفع مشکلات بهداشت و درمان قم نیازمند همت مسئولان

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی در ادامه با اشاره به برخی کمبودها در حوزه پزشکی قم ضمن قدردانی از تلاش مسئولان بهداشت و درمان برای رفع این کمبود ها، گفت: همواره کمبودهایی وجود دارد که رفع آنها نیازمند توجه بیشتر مسئولان به وضعیت بهداشت، درمان و سلامت مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)