• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۰۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
انتقادات تند سرمربی تراکتورسازی؛

كجاى دنيا سرنوشت فوتبالشان را با توهين و فحاشى گره مى زنند؟

یحیی گل محمدی: معنى همه چيز در اين فوتبال عوض شده و هيچ چيزى در جاى خودش قرار ندارد.

كجاى دنيا سرنوشت فوتبالشان را در فضای مجازی با توهين و فحاشى گره مى زنند؟به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از باشگاه تراکتورسازی، سرمربى تيم فوتبال تراكتورسازى ضمن انتقاد از حواشى پيش آمده در خصوص نقل وانتقالات نيم فصل اين باشگاه اظهار داشت:هر مربى در فصل نقل و انتقالات ليست ورود و خروج دارد اما معيار انتخاب بازيكنان عملكرد آنهاست و من هم هيچ حب و بغضى نسبت به اعضاى تيم خودم ندارم اما وقتى مى بينم كه بازيكنى در طول يك نيم فصل با وجود قرارداد آنچنانى هيچ كمكى به تيم نكرده طبيعى است كه او را كنار بگذارم. نگاه هوادار هم بايد منطقى و معقول بر مبناى منافع تيم باشد.خط قرمز هوادار نام بزرگ تراكتورسازى است كه بايد هميشه در اوج باشد.همه بازيكنان و مربيان و مديران مى آيند و روزى هم مى روند. بر اين اساس بازيكنى كه نيمى از نيم فصل اول را بازى نكرده و در ٨ بازى فقط يك پاس گل داده يا بازيكنى كه طبق آمار ضعيف ترين بازيكن تيم با كمترين ميزان دوندگى لقب گرفته چرا نبايد حذف شود؟
گل محمدى همچنين گفت: موضوع معاوضه محمد ابراهيمى ابتدا از سوى صنعت نفت مطرح شد و اين مسئله در حد يك پيشنهاد بود كه با خودش در ميان گذاشتم و حتى گفتم اين اتفاق در صورت موافقت خودت عملى مى شود اما چه معنى دارد كه بازيكن يك گفت و گوى خصوصى را به صفحه شخصى خودش در فضاى مجازى بكشاند؟ اين چه وضعيت نابسامانى است كه فضاى مجازى به اسلحه و ابزارى براى بازيكنان تبديل شده تا از احساسات و افكار عمومى در راستاى حفظ منافع خودشان استفاده كنند؟ بازيكنى كه بر سر مبلغ مورد نظرش نتوانسته توافق كند در اينستاگرام از هواداران خداحافظى مى كند. آن بازيكن ديگر چك برگشتى خودش را منتشر مى كند و آن يكى مى خواهد خواسته هاى خودش را با استفاده از اين فضا به باشگاه يا كادرفنى تحميل كند. در كجاى دنيا سرنوشت فوتبالشان را در صفحات اينستاگرام با توهين و فحاشى گره مى زنند؟
سرمربى تراكتورسازى همچنين گفت: بايد فكرى به حال اين وضعيت نابسامان بكنيم. خبر رختكن تيم ساعتى بعد به رسانه ها مى رسد و گفت و گوى شخصى مربى با بازيكن در اينستاگرام پخش مى شود. معنى همه چيز در اين فوتبال عوض شده و هيچ چيزى در جاى خودش قرار ندارد.بازيكنانى كه مبالغ حرفه اى دريافت مى كنند چرا رفتار حرفه اى ندارند؟ امروز نوع جديدى از بازيكن سالارى در فضاى مجازى شكل گرفته كه بايد مقابل آن بايستيم.
گل محمدى همچنين گفت: غيرت و تعصب به عكس هاى رنگارنگ و فعاليت شبانه روزى در فضاى مجازى نيست. غيرت اين است كه بازيكن در پايان دو فصل مصدوميت و عملكرد نامطلوب ،خودش به اين تشخيص برسد كه ماندنش به صلاح تيم محبوبش نيست. بازيكنى كه مى بيند امكان كمك كردن به تيمش را ندارد در اين موقعيت غيرت حقيقى را نشان مى دهد. مصداق فريب دادن هوادار اين است كه بازيكنى عمل جراحى پاى خودش را تكذيب كند و از همه عوامل باشگاه بخواهد به مردم دروغ بگوييد اما نگذاريد كسى بفهمد كه من مجددا عمل كرده ام وباز هم چند ماه نمى توانم به تيم كمك كنم. اين مصداق حقيقى فريب دادن هوادار و سوء استفاده از احساسات خالصانه مردمى است كه تراكتورسازى را با جان و دل دوست دارند.
سرمربى تراكتورسازى در پايان گفت:من عشق و علاقه خودم را به اين تيم زمانى ثابت كردم كه بسيارى از مربيان حاضر نبودند در اين موقعيت سخت ابرو و اعتبار خودشان را به خطر بياندازند و هدايت تيم محروم و بدون بازيكن را در دست بگيرند اما ما با جان و دل آمديم و در سخت ترين نيم فصل زندگى خودمان با تمام وجود كار كرديم. در نيم فصل دوم به دنبال ساختن تيمى قدرتمند هستيم كه در ٣ جام مدعى باشد و در اين راه قطعا با توجه به همه سختى هايى كه تحمل كرديم ، تسليم نخواهيم شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)