• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۱۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
ضرغامی در رونمایی از دو کتاب با موضوع فتنه ۸۸؛

۹ دی، نقطه عطفی است

رئیس اسبق سازمان صدا و سیما: ۹ دی، نقطه عطفی است و ارزش آن به عمق بخشی بینش مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سید عزت الله ضرغامی در مراسم رونمایی از دو کتاب با موضوع فتنه ۸۸ در فرهنگسرای امام (ره) افزود: بینش مردم در ۹ دی عمق پیدا کرد و شور و شعور در اعلا درجه به هم آمیخته شد و یکی از نکات مهم آن خودجوش بودن است.

وی گفت: بسیاری از مردم در شهر‌های مختلف در هشتم دی راهپیمایی کردند که پخش تصاویر آن نقش مهمی در حضور مردم در راهپیمایی بی نظیر و استثنایی ۹ دی داشت.

ضرغامی افزود: مردم پس از ۸ ماه پایداری در مقابل فتنه گری به خیابان‌ها آمدند و خودجوش شعار‌های واقعی سر دادند.

وی گفت: مردم در ۹ دی نشان دادند وقتی خطری انقلاب را تهدید می‌کند حاضرند به صحنه بیایند و از انقلاب و دستاورد‌های آن دفاع کنند و این یکی از علل اهمیت ۹ دی است.

ضرغامی افزود: بنده ۹ دی را انقلاب سوم می‌دانم که ویژگی‌هایی مهمتر از دو انقلاب قبل دارد، ویژگی‌هایی شامل مقابله با فتنه، مقابله با تردید‌ها و همچنین مقابله با شک و شبهه ها.

وی گفت: هنگامی که گرد و غبار فتنه بلند شود، تشخیص حق کار سختی است و پیچیدگی فتنه به این علت است که در گرد و غبار آن کسی حق را تشخیص نمی‌دهد.

ضرغامی افزود: به خصوص بسیاری از خواص که در نزد مردم محترمند اگر به سمت فتنه رفتند و حرف باطل زدند و یا جلوی حق را گرفتند، برای مردم شبهه ایجاد می‌شود.

وی گفت: مردم در فتنه ۸۸ توانستند از پشت غبار، حق را تشخیص دهند و به گفته حضرت امیر (ع) راه مقابله با فتنه توجه کردن به امام و رهبر عادل جامعه است.

ضرغامی افزود: بسیاری از آدم‌های باسابقه نتوانستند در این باره توفیق پیدا کنند و عده‌ای خودشان به عنوان سران فتنه و گرداندگان این جریان بودند و عده‌ای نیز به دنبال آن‌ها کشیده شدند و نتوانستند حق را تشخیص دهند.

وی گفت: حتی اگر این افراد سکوت کرده باشند، سکوت در فتنه عین همراهی با فتنه است.

ضرغامی افزود: در سال ۸۸ از برخی‌ها برای حضور در برنامه‌های صدا و سیما برای روشنگری دعوت می‌کردیم و به علت همین تردیدی که داشتند از حضور در برنامه خودداری می‌کردند و می‌گفتند اجازه دهید چند روز دیگر تا ببینیم چه می‌شود.

وی گفت: کار‌های تصویری با موضوع فتنه ۸۸ کم انجام شده است و جا دارد اینجا از فیلم قلاده‌های طلا ساخته آقای ابوالقاسم طالبی قدردانی کنم، ولی به نسبت ارزش و اهمیت حضور مردم در ۹ دی، فیلم‌های سینمایی کمتر تولید شده هر چند مستند‌های خوبی در این باره تولید شده است.

ضرغامی افزود: رسانه‌ها اعم از رسانه‌های داخلی و یا خارجی در فتنه نقش مهمی داشتند و خواص نیز به گونه‌ای دیگر هدایت افکار عمومی در این باره را بر عهده گرفتند.

وی گفت: امروز دنیای رسانه و افکار عمومی به لحاظ سرعت انتشار اخبار و همچنین پیچیدگی و گستردگی آن تغییرات اساسی کرده است.

ضرغامی افزود: امروز در محیطی دچار فتنه می‌شویم که رسانه‌ها نقش فوق العاده بی بدیلی در آن بازی می‌کنند و در دنیای رسانه هنگامی که فتنه خودش را در فضای مجازی نشان می‌دهد، پیچیدگی پیدا می‌کنند.

وی گفت: برای آگاهی مردم برای بصیرت بخشی به مردم، برای روشن کردن اذهان و دل‌هایی که با انقلابند و همچنین به میدان آمدن آن‌ها باید محافظه کاری را کنار گذاشت.

ضرغامی افزود: براساس تجربه کار رسانه‌ای در فتنه ۸۸ باید بگویم کار رسانه‌ای محافظه کاری نمی‌خواهد و رسانه باید شجاعت داشته باشد و صریح و شفاف به میدان بیاید.

وی گفت: اگر محافظه کاری در کار رسانه باشد، کار به نتیجه نمی‌رسد و کسی که مسؤولیت رسانه‌ای را برعهده دارد داشتن قوه اجتهاد رسانه‌ای برای موفقیت ضروری است.

ضرغامی افزود: خیلی از افرادی که می‌خواهند دلسوزی کنند، ولی در فضای رسانه قرار ندارند شایستگی این را ندارند که به رسانه امر و نهی کنند.

وی گفت: کسی که امروز در دنیای فضای مجازی نباشد و انتشار میلیونی تصاویر را نبیند، چطور می‌تواند در این باره رهنمود دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رسانه تعیین‌کننده‌ترین ابزار‌ جنگ نرم
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
آغاز ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به مددجویان خراسان شمالی
آزادی ۱۲ زندانی واجد شرایط به مناسبت ولادت حضرت علی (ع)
فون درلاین: صلحی پایدار برای اوکراین آرزو می‌کنم
درخشش گروه‌های نمایشی چهارمحال‌وبختیاری در جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت منطقه آفتاب
قاری ایرانی مهمان ویژه مراسم شبی با قرآن در بوسنی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ دی
ادعای رژیم صهیونیستی به رهگیری یک پهپاد حامل سلاح مصری
بیش از ۴۰ درصد کنتور‌های برق خراسان شمالی هوشمند است
هشدار درباره رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان
۱۳ طرح آبخیزداری در لرستان اجرا می‌شود
شاهین ۰ _ آلومینیوم اراک ۱
تحول در صنعت نیمه‌رسانا با تولید ویفر شش‌اینچی گرافنی
فعال‌سازی سهمیه خدمات پس از فروش واردکنندگان خودرو
پایان قاطع پلیس به اقدام مجرمانه
فوت مشکوک در لنجان
فصل سرما و افزایش مشاهده حیات‌وحش در اطراف شهرها و روستاها
مسمومیت بیش از ۳۰ نفر بر اثر گازگرفتگی در چاراویماق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)