• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۴۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵
بین الملل » اروپا
در گفتگو با تايمز آو اسرائيل مطرح شد؛

برجام هيچ جايگزين معتبري ندارد

وزير خارجه اتريش گفت برجام اثبات کرد بهترين راه حل براي مناقشات، گفتگو و مذاکرات مستمر است و هيچ جايگزين معتبري براي دور نگاه داشتن ايران از مسير هسته اي وجود ندارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما وزير خارجه اتريش گفت، برجام اثبات مي کند بهترين راه حل براي مناقشات، گفتگو و مذاکرات مستمر است.
روزنامه تايمز آو اسرائيل چاپ فلسطين اشغالي در پايگاه اينترنتي خود مصاحبه اي را با کارين کنايسل، وزير امور خارجه جديد اتريش، منتشر کرد. در اين مصاحبه موضع وي درباره توافق هسته اي ايران پرسيده شد و او در پاسخ گفت: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) با ايران اثبات مي کند بهترين راه حل براي مناقشات، گفتگو و مذاکرات مستمر است. هيچ جايگزين معتبري براي دور نگاه داشتن ايران از مسير هسته اي وجود ندارد. اجراي سختگيرانه اين توافق عاملي کليدي است-نه بر اساس اعتماد بلکه بر اساس ساز و کار کنترل، نظير ساز و کار «بازگشت تحريم ها» درصورت نقض توافق.
وي افزود: «ما معتقديم اين توافق امنيت بيشتري را براي کشورهاي منطقه از جمله اسرائيل به ارمغان مي آورد. آژانس بين المللي انرژي اتمي اخيرا يک بار ديگر در تازه ترين گزارش خود پايبندي کامل ايران را به تعهداتش بر اساس برجام تاييد کرده است.»
در ادامه از او سوال شد: اسرائيل در هفته هاي اخير گفته است حضور نظامي ايران را در سوريه به هيچ وجه تحمل نخواهد کرد و گفته است براي جلوگيري از نفوذ ايران در اين کشور وارد عمل مي شود حتي به صورت نظامي. آيا به نظر شما اين موضع با توجه به ادامه تهديدات ايران عليه اسرائيل موضع قابل قبولي است؟
کنايسل در پاسخ گفت: «جنگ داخلي در سوريه يک تراژدي انساني و سياسي است و چالش خاصي براي ديپلماسي بين المللي و برقراري صلح است.»
وي افزود: «جامعه بين المللي با ضروري بودن يک فرايند سياسي بر اساس قطعنامه 2254 شوراي امنيت سازمان ملل موافق است، قطعنامه اي که راهي را به سوي يک سوريه جديد و دموکراتيک تعريف مي کند، کشوري که بتواند از همه جوامع قومي و مذهبي خود حمايت کند.
از طرف هاي منطقه اي خواسته شده است به فرايند صلح، اقدامات اعتماد ساز و برداشتن گام در جهت آتش بس کمک کنند. کاملا غيرقابل قبول است که از خاک سوريه براي تهديد کشورهاي همسايه يا به راه انداختن جنگ نيابتي به قيمت جان مردم غيرنظامي سوريه پس از تقريبا هفت سال جنگ داخلي استفاده شود.»
در بخش ديگري از اين مصاحبه، کنايسل بار ديگر بر تعهد دولت خود در قبال امنيت اسرائيل تاکيد کرد و حتي از خواسته بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل، مبني بر آن که فلسطينيان اسرائيل را به عنوان يک دولت يهود به رسميت بشناسند، حمايت کرد.
وي در عين حال گفت که دولت جديد سباستين کورتس، صدر اعظم اتريش، اقدام دولت آمريکا را در به رسميت شناختن (شهر اشغالي) قدس به عنوان پايتخت اسرائيل رد مي کند.
وي همچنين از شهرک سازي هاي اسرائيل انتقاد کرد و خواستار گام هاي مثبتي براي از سرگيري مذاکرات صلح شد و گفت اين گام ها بايد به تحقق راه حل تشکيل دو کشور مستقل براي مناقشه ميان اسرائيلي ها و فلسطيني ها منجر شود.
کنايسل گفت: «هر توافقي در آينده براي تحقق اين راه حل بدون موافقت دو طرف قابل قبول نيست.»
از طرف ديگر وي تاکيد کرد، شهرک سازي ها چشم انداز تحقق راه حل تشکيل دو کشور مستقل در آينده را تضعيف مي کند.
در ادامه از وي سوال شد: رسانه هاي اسرائيلي در هفته هاي اخير گفته اند شما در کتاب خود درباره خاورميانه صهيونيسم را با نازيسم مقايسه کرده ايد، آيا به نظر شما واقعا صهيونيسم با نازيسم قابل مقايسه است يا خير.
وزير امور خارجه اتريش در پاسخ گفت: اين مقايسه کاملا بي معنا است و من هرگز چنين مقايسه اي را انجام نداده ام.
وي در خاتمه گفت: «آنچه امروز مهم است اين است که من و دولت جديد اتريش به اسرائيل به عنوان يک دولت يهودي و همچنين به راه حل تشکيل دو کشور مستقل که اسرائيلي ها و فلسطينيان بتوانند در آرامش و رفاه در کنار هم زندگي کنند، متعهد هستيم و متعهد خواهيم ماند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
دستگیری عوامل مسدودسازی ورودی اداره برق اندیمشک
مسدود شدن راه ارتباطی ۱۰۰ روستا در هشترود
احیای خط اصلی آبرسانی ایذه در عملیاتی ۱۸ ساعته
غیرحضوری شدن مدارس مسجدسلیمان در روز چهارشنبه
فردا سامانه بارشی از سمنان خارج می شود
محکومیت ضارب پزشک در دزفول به ۱۵ ماه حبس، شلاق و جزای نقدی
اشتغال ۷۰ دانشجو در صنایع آذربایجان شرقی
افزایش چشمگیر آب سد‌ها در بارندگی اخیر:
امدادرسانی به بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ نفر متاثر از سیلاب در خوزستان
 افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران
زورگيري مسافر کش شخصي از يک خانم
بسته خبر‌های کوتاه ۹ دی در یک نگاه
زمین لرزه ۳ و ۷ دهم ریشتری در اردکان سپیدان
تمام محور‌های مواصلاتی استان البرز باز است
شهرکرد میزبان بخش مطالعاتی و پژوهشی سی‌امین جشنواره سراسری قرآن و عترت
برگزاری جشنواره راه امید در مرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
نظامی که با حضور بیمه شد؛ روایتی از حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)