پخش زنده
امروز: -
مسئول کمیته مساجد ستاددهه فجر استان کرمان از اجرای طرح ۱۴ شب ۱۴ مسجد در دهه فجر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمد ابدالی تکلو ، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنی هنری مساجد استان، در گردهمایی اعضاء ستادهای مردمی مسجد و محله با یادآوری نقش محوری مسجد در پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در جریان پیروزی انقلاب کمتر جایگاهی مانند مساجد در میان مردم به عنوان محور قرار داشت.
وی با اشاره به مسئولیت سنگین دست اندرکاران مسجد و لزوم پاسخگو بودن آنان افزود: امروز نقش آفرینی مسجد بسته به برنامه ریزی دست اندرکاران آن است زیرا در گذشته، مسجد یک جاذبه کامل برای اقشار مختلف بود اما امروزه جاذبه ها زیاد شده و از این رو متولیان مسجد، مسئولیت بیشتری دارند.
مسئول کمیته مساجد ستاددهه فجر استان کرمان، علت حضور مجموعه های مختلف از جمله کانون های مساجد، پایگاه های بسیج، هیئت های مذهبی و... در مساجد را، ایجاد جاذبه برای اقشار مختلف در گرایش ایشان به مسجد خواند و بر ضرورت ارزیابی عملکرد در این زمینه تأکید کرد.
ابدالی تکلو اعلام کرد در مرکز استان 260 مسجد وجود دارد که پیگیر اجرای برنامه در همه آنها طی ایام الله دهه فجر هستیم.