جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت : تا پایان سال ۱۰۰ هزار سرباز در طرح توانمندسازی و مهارت آموزی شرکت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار کریمی افزود : تاکنون 140 هزار سرباز برای شرکت در آزمون مهارت آموزی ثبت نام کرده اند که 36 هزار نفر از آنان دو مرحله آزمون را طی کرده اند. وی گفت: این تعداد کسانی هستند که پیش از ورود به سربازی مهارت هایی داشتند و در این آزمون ها در زمینه مهارتشان مورد سنجش قرار گرفته اند. سردار کریمی با بیان اینکه تاکنون نیروهای مسلح به 51 هزار سرباز آموزش های مهارتی داده اند ، بیان کرد : به سربازانی که در این آزمون ها موفق می شوند گواهی مهارت نیروهای مسلح که به تأیید سازمان فنی و حرفه ای رسیده است ، اعطا می شود.
جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی افزود: از مهارت های این سربازان در دوران خدمت استفاده می شود و سربازانی که مهارت هایی را در دوران خدمت کسب می کنند پس از پایان خدمت از آن استفاده خواهند کرد.
سردار کریمی گفت: سربازان بخشی از این آموزشها را در پادگانها و بخش دیگر را در اوقات فراغتشان فرا می گیرند.
وی با بیان اینکه تلاش می کنیم هر سرباز در دوران خدمت یک مهارت را بیاموزد ، افزود: مرحله سوم آزمون مهارت آموزی سربازان 9 اسفند برگزار می شود و برای آموزش مهارت 200 هزار سرباز در سال آینده برنامه ریزی کرده ایم.