• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۲۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
بین الملل » غرب آسیا
رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي ؛

يورش صهيونيستها به نابلس

نظاميان رژيم صهيونيستي به شهر نابلس واقع در کرانه باختري يورش بردند. بر اساس اين گزارش، اين حمله وحشيانه منطقه الجبل الشمالي و شهرک قديمي نابلس را هدف قرار داد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ مهمترين اخبار و رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.

کنست رژيم صهيونيستي پيش نويس قانون مصادره درآمد گمرکي فلسطيني‌ها را تصويب کرد

کنست ( پارلمان ) رژيم صهيونيستي پيش نويس قانوني را تصويب کرد که بر اساس آن اين رژيم مي تواند سهم فلسطينيان از عوارض گمرکي را به علت هزينه شدن اين عوارض براي حمايت از خانواده اسرا و شهداي فلسطيني مصادره کند.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه از قدس، کنست اسرائيل در شور نخست به اين پيش نويس قانون راي مثبت داد. هم اکنون اسرائيل به نيابت از فلسطينيان عوارض گمرکي را از بابت تزانزيت کالا از گذرگاه هاي تحت سيطره خود مي گيرد و بر اساس توافق دوجانبه آن را به خزانه طرف فلسطيني واريز مي کند و مبلغ آن دو ميليارد دلار در سال تخمين زده مي شود.
دولت فلسطين به خانواده هاي شهدا و زخميان و هزاران بازداشت شده در زندان هاي اسرائيل حقوق ماهيانه پرداخت مي کند.
از مجموع 120 نماينده کنست، 52 عضو به اين پيش نويس راي مثبت ، 10 نفر راي منفي و ساير اعضا راي ممتنع دادند.
هدف از تصويب اين پيش نويس کاهش کمک هاي مالي است که تشکيلات خودگردان فلسطين به خانواده هاي اسرا و شهداي فلسطيني پرداخت مي کند.
اين پيش نويس قانون در صورتي که در سه شور تصويب شود قابل اجراست بنابر اين  تصويب  آن به دو شور ديگر نياز دارد.
يوسف جبارين عضو عرب کنست اسرائيل اين قانون را مجازات گروهي مردم فلسطين و تهديدي براي منابع درآمدي خانوارهاي فلسطيني دانست.
جبارين گفت: « اين قانون به طور آشکار ناقض تعهد اسرائيل بر اساس توافقنامه هاي بين المللي است زيرا عوارض گمرکي که دولت اسرائيل به نيابت از فلسطينيان دريافت مي کند حق مردم فلسطين است و بايد به طرف فلسطيني پرداخت شود.

 

يورش صهيونيستها به نابلس

 نظاميان رژيم صهيونيستي به شهر نابلس واقع در کرانه باختري يورش بردند. بر اساس اين گزارش، اين حمله وحشيانه منطقه «الجبل الشمالي» و شهرک قديمي نابلس را هدف قرار داد. به دنبال اين حمله درگيري شديدي ميان نظاميان صهيونيست و فلسطينيانِ ساکن شهر نابلس به وقوع پيوست. نظاميان صهيونيست در جريان اين درگيري شماري از شهروندان فلسطيني را بدون تفهيم اتهام بازداشت کردند. طبق اعلام رسانه هاي فلسطيني، در ميان بازداشتي ها نام «نضال الريماوي» اسير آزادشده فلسطيني به چشم مي خورد.

پيام هاي رزمايش مشترک واشنگتن و تل‌آويو 

کارشناسان ديدگاه هاي مختلفي درباره پيام هاي رزمايش مشترک رژيم صهيونيستي و آمريکا دارند و آن را با موضوع انتقال سفارت آمريکا به قدس اشغالي، مقابله با موشک هاي ايران و حزب الله و تاکيد بر آمادگي اين رژيم براي هرگونه جنگي در آينده مرتبط مي دانند.
به گزارش شبکه تلويزيوني الميادين، رزمايش مشترک آمريکا و اسرائيل موسوم به جونيپر کبري در فلسطين اشغالي آغاز شد. اين رزمايش دوره اي با توجه به افزايش تهديدات اسرائيل، پيام هاي متعددي در بر دارد.
عبدالرحمان عزالدين گزارشگر الميادين در گزارشي با اشاره به اين که رزمايش جونيپر کبري رزمايشي دوره اي است اما بزرگترين رزمايش مشترکي است که دو طرف آغاز آن را از سال2001 آغاز کرده اند، افزود: دو هزار و پانصد نظامي آمريکايي براي ملحق شدن به دو هزار نظامي اسرائيلي و شرکت در رزمايش جونيپر کبري وارد سرزمين هاي اشغالي شدند. در مقايسه با رزمايش قبلي که سال 2016 برگزار شد، يک هزار و سيصد نظامي بيشتر در اين رزمايش شرکت دارند. اين رزمايش تا اواسط همين ماه ادامه خواهد داشت و طي آن موارد مختلفي از جمله استفاده از سامانه هاي پدافند هوايي حتس، گنبد آهنين، فلاخن داود و پاتريوت تمرين خواهد شد. نيروهاي دو طرف همچنين هلي برن هوايي در پشت نيروهاي دشمن در زمين و دريا را تمرين خواهند کرد. نجات زخمي ها در خاک دشمن و جنگ شبانه از ديگر مواردي است که در قالب اين رزمايش تمرين خواهد شد. ورود نيروهاي آمريکايي به سرزمين هاي اشغالي پس از حمله موشکي به مناطق مختلف و سناريوهاي ديگر از جمله مواردي است که نيروهاي اسرائيلي و آمريکايي در مدت برگزاري اين رزمايش به تمرين آنها خواهند پرداخت.

سفر نتانياهو به آمريکا ، فرصتي براي فرار از پيگرد قانوني وي به اتهام فساد مالي

خبرگزاري رويترز در گزارشي به قلم مت اسپتالنيک و جفري هلر تحت عنوان «‌ سفر نتانياهو به آمريکا ، فرصتي براي فرار از پيگرد قانوني »‌ نوشت :‌
نتانياهو که انبوه تحقيقات پي در پي درباره اتهامات فساد مالي ، حيات سياسي وي را در معرض خطر قرار داده و روز جمعه از سوي پليس اسرائيل مورد بازجويي قرار گرفته است، در طول سفر پنج روزه به آمريکا تلاش مي کند تا فضاي متفاوتي را در اطراف خود رقم بزند.
انتظار مي رود تلاش ترامپ براي اصلاح يا لغو برنامه جامع اقدام مشترک يا برجام و نگراني هاي اسرائيل از باز شدن جاي پاي تهران در سوريه در صدر دستور کار مذاکرات ترامپ با نتانياهو قرار داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی هیبریدی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی 
مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز
شتاب دوباره در نهضت ملی مسکن بندرعباس
ششمین نشست چهره به چهره مسئولان با خانواده زندانیان در قم برگزار شد
بودجه و اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال تامین شده است
معارفه سرپرست جدید معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان
میزبانی کیش از بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان صنعت پتروشیمی، پالایش و صنایع وابسته
مراسم جشن تکلیف بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز دختر در کیش
انتصاب اعضای هیأت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خراسان جنوبی
آغاز فرآیند میزبانی کرمان از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
انجام بیش از ۶ هزار خدمت سلامت در بیمارستان صحرایی چم پلک
شهید سلیمانی در عرصه سیاسی و دیپلماسی، سیاست را اخلاقی کرد
فرد اهدا کننده خون چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
فراخوان مشارکت علمی و میدانی در سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی چهارمحال‌وبختیاری
اجرای طرح نظارت و کنترل از ۶۲۱ جایگاه عرضه سوخت
۲۰۰ آزمون باسکول وسایل نقلیه چرخدار جاده‌ای چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه فرش، تابلوفرش دستباف و لوازم خانگی در زنجان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)