• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۲۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
اقتصادی » صنعت
رييس مرکز برنامه‌ريزي بر دخانيات کشور؛

کاهش ۲۸ درصدی واردات سیگار

رمزی گفت: تولید سیگار در ۱۱ ماهه امسال ۴۳ میلیارد و ۷۲۰ میلیون نخ بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸ درصد افزایش داشته است و در همین مدت صادرات سیگار ۳۴۰ میلیون نخ بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲۷ درصد افزایش یافته است.

کاهش 28 درصدي واردات سيگاربه گزارش خبرگزاري صداوسيما از شاتا، علي اصغر رمزي، افزود: ميزان واردات 11 ماهه سيگار 2 ميليارد و 780 ميليون نخ بوده که در مقايسه با مدت مشابه پارسال 28 درصد کاهش يافته است و از سوي ديگر برآورد ميزان قاچاق سيگار در اين مدت 4 ميليارد و 250 ميليون نخ بوده که در مقايسه با مدت مشابه پارسال 29 درصد کاهش يافته است.
وي با طرح اينکه 83 درصد توليد داخلي کشور توسط 3 شرکت بزرگ و 17 درصد ديگر توسط 14 شرکت ديگر توليد مي‌شود، گفت: سهم توليدات داخلي به مصرف ساليانه کشور که در سال 93 به ميزان 53 درصد بود در سال 96 به بيش از 90 درصد مي‌رسد.
رمزي با اشاره به اجرايي شدن تبصره 3 ماده 102 قانون برنامه پنجم توسعه کشور، يادآور شد: اين تبصره دولت را مکلف کرد تا واردات را با همان برند اصلي تبديل به توليد داخل کند و در نتيجه با پيگيري‌هاي جدي و مستمر مرکز برنامه‌ريزي و نظارت بر دخانيات کشور از سال 1393 تاکنون عمده برندهاي وارداتي با راه‌اندازي 10 واحد توليدي و يا استفاده از ظرفيت خالي برخي از واحدهاي توليدي داخلي تبديل به توليد داخل شدند.
رييس مرکز برنامه‌ريزي بر دخانيات کشور ادامه داد: در نتيجه اين اقدامات 16 ميليارد و 400 ميليون نخ واردات رسمي در سال 94 در 11 ماهه امسال به 2 ميليارد و 780 ميليون نخ کاهش يافته است و شاهد کاهش بيش از 84% واردات رسمي هستيم و با افزايش توليد کارخانه‌هايي که امسال راه‌اندازي شده‌اند و به مرور توليد آنها افزايش مي‌يابد درسال 97 واردات به سمت صفر خواهد رسيد.
رمزي درخصوص اجراي ماده 13 قانون مبارزه با قاچاق مبني‌بر نصب شناسه کالا و شناسه رهگيري و راه‌اندازي سامانه مربوطه براي محصولات دخاني و سيگار بيان کرد: پيشرفت کار در اين زمينه بسيار مطلوب بوده و در حال حاضر واردات محصولات دخاني و ثبت سفارش آنها صرفاً با شناسه کالا امکان پذير است و تمامي مراحل طراحي، تعيين شناسه تمام محصولات دخاني، ثبت آنها در سامانه، نهايي و در حال اجرا است.
وي با اشاره به اينکه از يک ماه قبل ثبت توليدات تمام کارخانه‌هاي سيگارت سازي به صورت روزانه در سامانه الزامي و اجرايي شده است، گفت: همچنين ثبت فروش کارخانه‌هاي سيگارت سازي به توزيع کنندگان سراسري (کشوري) نيز در اين ماه الزامي و اجرايي شد و در حال ثبت انتقال مکان و مالکيت محصولات در سامانه هستند. در آينده نزديک فروش توزيع کنندگان کشوري به توزيع کنندگان استاني و همچنين ثبت فروش توزيع کنندگان استاني به خرده فروشان محصولات دخاني در سامانه الزامي و اجرايي مي‌شود.
رمزي در پايان تصريح کرد: در مرحله ثبت فروش محصولات دخاني توزيع کنندگان استاني به خرده فروشان مجاز، صرفاً سوپرمارکتها و خواربار فروشاني و سقط فروشان که پروانه خرده فروشي محصولات دخاني دريافت کرده اند مي‌توانند محصولات توليدي يا وارداتي را دريافت و به فروش برسانند و توزيع کنندگان استاني صرفاً مجاز به توزيع و فروش سيگار به خرده فروشاني هستند که پروانه خرده فروشي محصولات دخاني را دريافت کرده اند واطلاعات آنها در سامانه وجود دارد، در غيراينصورت مجوز توليدکننده استاني ابطال خواهد شد.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
بهشت خیرین زنجان؛ فعالیت بیش از ۱۸۲ مؤسسه خیریه با تمرکز بر مرکز استان
پیر همدان طارم؛ بزرگترین چهارطاقی منطقه
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)