پخش زنده
امروز: -
نخست وزير عراق تاکيد کرد بحث ها درباره سفر وليعهد سعودي به عراق هيچ پايه و اساسي ندارد و برخي ها اين شايعه را براي ايجاد درگيري و اختلاف داخلي مطرح کرده اند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني الميادين ، حيدر العبادي نخست وزير عراق با تاکيد بر اينکه عراق اجازه نخواهد داد کشورش به عرصه اي براي درگيري هاي منطقه اي تبديل شود گفت : بحث ها درباره سفر محمد بن سلمان وليعهد سعودي به عراق هيچ پايه و اساسي ندارد و برخي ها اين شايعه را براي ايجاد درگيري و اختلاف داخلي مطرح کرده اند. ما گفته ايم هيچ چيزي در اين باره وجود نداد، حتي ايده اين سفر نيز وجود ندارد. اگر ديداري در کار باشد من به صراحت خبر آن را اعلام مي کنم.
العبادي تصريح کرد : من از همان آغاز اين هشدار را دادم که پيروزي ما بر داعش يک پيروزي نظامي است و اين به معناي آن نيست که ما ايدئولوژي تروريستي را نابود کرده ايم. ايدئولوژي تروريستي همچنان باقي است و تروريسم دنباله هاي تروريستي خود را دارد و هسته هاي تروريستي همچنان باقي است. تروريسم دنباله هاي سياسي و رسانه اي دارد و يکي از نمونه هاي امتداد رسانه اي تروريسم اين است که گروه هاي تروريستي دست به يک اقدام تروريستي کوچک مي زنند اما برخي گروه هاي رسانه اي اين اقدام را بسيار بزرگ مي کنند چرا که تروريسم در آنها نفوذ کرده است. من از نفوذ تروريسم در نهادهاي رسانه اي مهم هشدار مي دهم، اين رسانه ها نبايد به عرصه تبليغات براي تروريسم و داعش تبديل شوند. براي داعش هيچ خدمتي بيش از اين حمايت هاي رسانه اي وجود ندارد. خطر واقعي حضور داعش در سوريه است. متاسفانه داعش همچنان مواضعي در سوريه دارد.
العبادي همچنين گفت نيروهاي ارتش عراق طرح هايي را براي شروع يک عمليات فرامرزي با هدف مقابله با تروريست ها در سوريه دارند. اوضاع سوريه يک چالش واقعي است و بر تلاش براي دستيابي به يک راه حل متمرکز شده ايم. ما از مبارزه با تروريسم در عراق به مبارزه با تروريسم در سوريه رفته ايم.
عبادي افزود اين طرح ها روز شنبه با فرماندهان نظامي عراق مورد بحث قرار گرفت. وي در عين حال تاکيد کرد عراق قصد ندارد حاکميت هيچ کشوري را نقض کند.