• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
سیف پس از جلسه ستاد اقتصادی دولت؛

حل ابهامات سیاست‌های جدید ارزی، به زودی

رییس کل بانک مرکزی: امیدواریم درسایه اجرای این سیاست ها آرامش به اقتصاد کشور بازگردد و فعالان اقتصادی برنامه های بلندمدت خود را اجرایی کنند.

بزودی ابهامات سیاست های جدید ارزی حل می شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ولی الله سیف پس از جلسه ستاد اقتصادی دولت با بیان اینکه در نگاه کلی سیاست های جدید ارزی دولت بسیار دقیق طراحی شده و متناسب با فضای اقتصادی کشور و عرصه بین المللی اجرایی شده است گفت:این طرح در همین مدت کم نیز اثربخشی خود را نشان داده، البته در برخی زمینه ها هنوز ابهاماتی وجود دارد که به این معنانیست که در مدل دیده نشده باشد.
وی افزود: به همین علت یک کمیته دائمی در بانک مرکزی تشکیل شده تا با رصد مداوم بازار ابهامات و مشکلات این طرح را رصد و حل کند .
سیف با بیان اینکه در حال حاضر تعادل خوبی بین منابع و مصارف ارزی داریم گفت: به غیر از دو عامل قاچاق وانتقال سرمایه که اختلالاتی در بازار ارز ایجاد کرده بود در بقیه موارد درشرایط مطلوبی بسر می بریم و این مدل جدید با این نرخ تعیین شده پاسخگوی همه نیازهای کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه نرخ 4 هزار و 200 تومان برای دلار ثابت نخواهد بود و براساس مدیریت شناور شده با متغیرهای اقتصادی تغییر خواهد کرد گفت: البته این تغییرات زیاد نبوده و در حد 5 یا 6 درصد خواهد بود
ولی الله سیف درباره برخی ابهامات موجود در سیاست های جدید ارزی همچون تخصیص ارز مسافری برای دومین بار و پرداخت هزینه ویزا در برخی سفارت خانه ها بصورت ارزی گفت: این موارد در دست اقدام است و پس از عملیاتی شدن سامانه تخصیص ارز مسافری متناسب با شرایط کشور امکان دارد برای سفر دوم نیز ارز تخصیص یابد.
رییس کل بانک مرکزی در خصوص کارمزد سفارت خانه ها نیز گفت: در این زمینه مکاتبه ای با وزارت امور خارجه انجام داده ایم تا سفارت خانه های خارجی کارمزد صدور ویزا را همچون بسیاری دیگر از کشورها با واحد پول محلی دریافت کنند و سپس بانک مرکزی براساس یک روند این هزینه را به ارز تبدیل کند.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه بسیاری از صاحب نظران و فعالان اقتصادی از سیاست های جدید ارزی استقبال کرده اند گفت: البته برخی از صاحب نظران معتقدند این سیاست ها باید زودتر ازاین ها اجرا می شد، اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور زمان کنونی برای اجرای آن درنظر گرفته شد و در حال حاضر طرح از بُعد عملیاتی بسیار خوب پیش می رود.

طرح جدید ارزی برای شش ماه پیش بینی شده است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در بدو اجرای طرح جدید ارزی، شش ماه برای آن در نظر گرفته شد و در پایان شش ماه متناسب با دستاوردها درباره آن تصمیم گیری خواهد شد.
سیف در پایان جلسه ویژه بررسی مسائل اقتصادی کشور به ریاست معاون اول رئیس جمهور افزود: در مقایسه با فضای بدون کنترلی که در بازار ارز وجود داشت اکنون شرایط مناسبی است و به هیچ وجه جای نگرانی نیست.
وی درباره تأثیر اجرای طرح جدید ارزی بر اقلام مهم وارداتی تصریح کرد: به هیچ وجه قرار نیست قیمت کالاهای اساسی و دارو تأثیر گذار این قیمت جدید باشد چرا که تفاوت میان ارز 3800 تومانی قبل از اجرای طرح و 4200 تومانی کنونی به صورت یارانه به وارد کنندگان پرداخت خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی درباره وضعیت صرافان در طرح جدید از سوی نیز گفت: خدمات صرافان مکمل کاری است نظام بانکی کشور انجام می شود و جایگاه خاص خود را در مدل جدید دارند و به هیچ وجه از این بابت جای نگرانی نباید باشد.
سیف با اشاره به جلسه امروز خود با مدیر کانون صرافان افزود: ما مدل کارت صرافی ها در فضای موجود را تبیین خواهیم کرد به خصوص که ما صرافان درستکار و قانونمندی داریم که حتما مورد توجه بانک مرکزی هست.
وی درباره آینده قیمت دلار گفت: متناسب با واقعیت های اقتصادی نرخ جدید دلار می تواند تغییر کند و دامنه تغییر آن نیز 5 یا 6 درصد در سال است، اما با توجه به افقی که ما پیش بینی کرده ایم، کاهش قیمت ارز پیش بینی نمی شود.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توجه به پژوهش در رمان های این دوره جایزه شهید همدانی
اعتکاف فرصتی برای پالایش روح انسان
دولت در بهبود وضع اقتصاد و معیشت مردم تلاش کند
پیروزی آرسنال مقابل بورنموث؛ توپچی‌ها همچنان در صدر جدول
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
ارائه الگوی عملی «شهر سبز» و گوگردزدایی صنعتی از سوی جهاددانشگاهی
تعویق دیدار شهرداری گرگان و ساجس لبنان
دیوان عالی ونزوئلا: معاون مادورو سرپرست دولت شد
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تولید یک هزار و ۳۸۵ تن گوشت مرغ در لرستان
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
اعلام اسامی فیلم های منتخب جشنواره فیلم فجر تا پایان هفته
بازدید فرمانده کل سپاه از مراسم‌های سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)