• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۷۶۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
محمد صالح جوکار:

سپاه موفقت‌ترین نیروی نظامی منطقه است

معاون امور مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید برنقش سپاه در امنیت پایدار کشور، این نیروی مردمی را موفقترین نیروی نظامی منطقه توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد صالح جوکار درباره عملکرد و نقش سپاه پاسداران در امنیت کشور و در داخل و خارج از مرز‌ها گفت: سپاه برخاسته از متن ملت است و نهادی که از بطن جامعه جوشیده باشد ثمره خوبی برای کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: سپاه پاسداران در سایه عنصر ایمان، رشادت، ولایت مداری واعتماد مردم تقویت و رشد پیدا کرده و استخوان بندی این نیرو بر مبنای روش و منش و سیره ولایت و ایثاری که مردم در انقلاب داشتند تداوم پیدا کرده است.

جوکار گفت: سپاه در هشت سال دفاع مقدس درمقابل تجزیه طلبان و کودتاچیان موفق عمل کرد و با همراهی و وحدت این نیرو یکی از موفقترین نیرو‌های نظامی منطقه بشمار می‌رود.

وی افزود: حضرت امام (ره) درهر جا کاری بر زمین باقی می‌ماند آنرا به سپاه محول می‌کرد و در بحث هواپیما ربایی در کشور حفاظت از این بخش به سپاه ابلاغ و واگذار شد و در کوتاه مدت شاهد بر طرف شدن این توطئه بودیم.

جوکار گفت: اکنون نیز شاهدیم که امور بسیار مهم به سپاه سپرده می‌شود و این نیرو، در سایه ایمان، معرفت، بصیرت و تدین نیرو‌های متعهد مردمی، نقطه قوت و پشتوانه محکمی برای ملت ایران است.

وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هر ماموریتی چه مستشاری در خارج از مرز‌ها و یا در داخل کشور موفقیت‌های خوبی برای مردم داشته و هم اکنون امنیت را برای کشور رقم زده است.

معاون امور مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ثباتی که امروز در منطقه، کشور‌های همسایه و بخش منطقه غرب آسیا شاهدیم در سایه سار ایثار شهدای مدافع حرم و بسیجیان کشور شکل گرفته است.

جوکار افزود: اگر امروز استکبار جهانی به چالش کشیده شده و به بن بست سیاسی درمقابل نیرو‌های مقاومت رسیده است، این اتفاق محصول کار سپاه پاسداران است که توانسته امنیت پایدار را در شرق و غرب کشور با تکیه بر نقش مردم برقرار کند.

وی گفت: برخی تصور می‌کنند که امنیت تنها در حوزه جغرافیایی کشور تعریف می‌شود در صورتی که اگر امروز جمهوری اسلامی ایران از امنیت قابل توجهی برخوردار بوده به دلیل تامین امنیت در خارج از مرز‌ها است که توانسته یک محیط امنیتی برای کشور ترسیم و ایجاد کند.

معاون امور مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: محیط امنیتی با امنیت محیطی فرق می‌کند و لازمه کار این است که اگر در دورترین نقطه، دشمنان کشور با خلق وضعیتی دنبال این هستند که امنیت جمهوری اسلامی ایران را بر هم برنند نیرو‌های نظامی ما پیش دستانه عمل کنند.

جوکار گفت: ما در سایه سار کمک به دولت‌هایی که خواستار کمک به تامین امنیت و ثبات کشورشان هستند باید تهدیدات فرامرزی را از سر کشور خود رفع کنیم. اگر امروز مدافعان حرم نبودند چنین امنیت پایداری در منطقه وجود نداشت و اقتداری که شهدای حرم و رزمندگان مدافع حرم از خود نشان دادند باعث شد که ما از امنیت پایدار در منطقه چه در داخل و یا خارج کشور برخوردار باشیم.

معاون امور مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: در سایه تفکر خلاقانه و فناوری نوین سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، با بهره گیری از نیرو‌های توانمند داخلی در مراکز علمی و دانشگاهی، تولیدات بسیار خوبی در عرصه‌های دفاعی درصنایع موشکی، سلاح‌های پدافند هوایی، تسلیحات ضد زره‌ای، و دریایی داشته که در افزایش قدرت و نفوذ کشور تاثیر به سزایی دارد.

وی گفت: سپاه پاسداران بعد از دفاع مقدس در راستای ارائه خدمت رسانی و ارائه الگوی کارآمدی انقلاب، درعرصه سازندگی پروژه‌های بسیار مهمی که باید توسط پیمانکاران خارجی انجام می‌شود را توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء با کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر درحال اجرا و انجام دارد.

معاون امور مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: قرارگاه خاتم در پروژه‌های ساخت سد‌های، آبی و خاکی، پروژ‌های نفتی و عمرانی، کمک شایانی برای دولت در عرصه رشد کشور داشته و این نشان می‌دهد که پاسداری از انقلاب تنها به معنای سلاح دست گرفتن نبوده و هرجا کشور نیازمند حمایت و پشتیبانی باشد با انعطافی که یگان‌های سپاه در سراسر کشور دارند در خدمت مردم هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)